Forni & Hamilton släpper podcast med fokus på känslor

Forni & Hamilton släpper podcast med fokus på känslor

Från och med i morgon kommer du kunna se fram emot mysiga söndagskvällar i soffan, med Michaela Fornis och Michaela Hamiltons ljuva stämmor i öronen. Duon släpper podcast! Podcast - 33

Varje söndag framöver, med start i morgon den 24 september, kan du lyssna in ett 40 minuter långt avsnitt av den nya podcasten "Forni & Hamilton". Podden är skapad för den moderna, unga kvinnan och är ärlig, ofiltrerad och har ett stort fokus på känslor. Du som lyssnare kan förvänta dig en härlig blandning av humor och allvar - där allt ifrån kärlek, sorg, vänskap och karriär kommer rymmas.

Michaela och Michaela delar inte bara förnamn utan är båda två välkända namn inom blogg- och mediavärlden. Michaela Hamilton är kärlekskrönikör och driver även en blogg på Veckorevyn. Förutom det har hon medverkat i morgonradio som relationsexpert.

"Forni är en otroligt duktig skribent och affärskvinna men också en härlig och stor person. Därför känns det väldigt ärofyllt för mig att få spendera en dag i veckan med att sitta ner och prata om livet med henne", säger Hamilton om att numera driva en podcast tillsammans med Forni.

Michaela Forni är aktiv inom sociala medier, driver en av landets största bloggar och är även författare till tre böcker. Hennes senaste bok är uppmärksammande "Jag är inte perfekt, tyvärr", som legat högst upp på flera av Sveriges topplistor. När numera poddkollegan Michaela Hamilton kom med förslaget om att starta en podcast, kändes valet självklart.

"Hamilton har ett väldigt härligt och öppet sätt att skriva på som både tilltalar och inspirerar mig. När hon kom med det spontana förslaget att vi skulle starta en podd tillsammans kunde jag inte tänka mig en bättre person att göra det med", konstaterar Forni.