"For meg gjelder det å produsere godt innhold"

"For meg gjelder det å produsere godt innhold"

Denne ukens blogg er Sandra Gjendem. Hennes to store lidenskaper er makeup og mote, noe som preger bloggen hennes i stor grad. Sandra er også utdannet journalist, og er ellers glad i både reising, skriving og trening. Profile - 3

Hei Sandra, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
For tiden har jeg det veldig, veldig bra! Ingenting å klage på. Og det føles bra å være ukens blogg, veldig motiverende!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Her kommer dere til å få lese om mote, skjønnhet og kanskje litt hverdagen generelt. Eller skal jeg også oppdatere rett fra Paris siden jeg drar dit 5.april. Det gleder jeg meg til!

Hva er ditt beste fototips?
Bra lys er det aller viktigste. Naturlig dagslys er det beste å fotografere i, syns jeg. Ellers er det viktig å tenke på det estetiske. Jeg liker at ting er clean and simple, for eksempel når jeg lager flatlays.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Enten har jeg en rolig kveld hjemme med kjæresten, eller en kveld ute på byen sammen med mine beste venninner.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Weworewhat, Angelica Blick, Song og Style også liker jeg emilycocklin (Instagram). Det er selvfølgelig mange, mange flere personer som inspirerer meg og, så listen er lang.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg har faktisk turnet i mange, mange år. Så ja, mitt skjulte (eller ikke så skjult kanskje?) talent er nok turning, haha.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Da har jeg forhåpentligvis fått en jobb i det feltet jeg er utdannet i, er gift med kjæresten og har kanskje barn? Who knows.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
For meg gjelder det å produsere godt innhold. Jeg jobber mye, så oppdateringene er ikke alltid like hyppige, men da fokuserer jeg heller på å produsere bra innhold til de innleggene jeg faktisk rekker å poste. Nå skal jeg snart bli student igjen, og ikke jobbe like mye, så da får jeg kaaanskje (forhåpentligvis) litt mer tid til å oppdatere bloggen.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Gucci Dionysus i svart semsket skinn, nytt langrennsutstyr og en tur til varmere strøk


Besøk Sandra sin blogg: www.nouw.com/sandraa