"Folk leser bloggen din for fordi de liker den du er"

Denne ukens blogg er Elisabeth Schildmann! Tidligere i år vant hun "Årets Stylista" og på bloggen hennes får vi lese om hva som inspirerer henne i moteverden og hverdagen hennes i ny jobb og med et fashion internship rett rundt hjørnet. Klikk deg inn for å bli bedre kjent med Elisabeth! Profile - 2

Hei Elisabeth, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Tusen takk som spør, jeg har det veldig bra. Jeg har akkurat blitt samboer med min kjæreste, så denne høsten har vært ordentlig hyggelig så langt. Denne høsten begynte jeg i ny jobb og i tillegg stater jeg i et fashion internship! Så det skjer mye spennende for tiden. Ekstra stas er det å bli plukket ut til ukens blogg! Dette gir meg en ekstra motivasjon til å skape spennende innhold på bloggen denne uken.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min kan dere lese om alt fra ting som skjer i min hverdag til hva som inspirerer meg i moteverden. Det er enkelt sagt en livsstilsblogg med hovedvekt på min store lidenskap for mote!

Hva er ditt beste fototips?
Bli kjent med kameraet ditt, så kan du leke deg med flere innstillinger. Lyssetting er også alfa omega! Riktig lys kan gjøre hele bildet! Utenom det, er det viktig at du føler deg trygg foran kameraet, så finn en venn eller et familiemedlem som du kan få hjelp til å ta bilder av deg. Da blir du mer selvsikker som reflekteres i bildene!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Min perfekte lørdagskveld tilbringes på kjøkkenet med italiensk matlaging, rødvin sammen med mine nærmeste venner og kjæreste! Jeg er ikke en stor fan av å dra ut, så jeg foretrekker å se på spanske såpeoperaer med en stor skål godis foran meg... Elsker spanske såpeoperaer haha!

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Mine 3 favoritt-bloggere for tiden er Negin Mirsalehi, Trine Kjær og @Matildadjerf . Negin er en rå business dame som er grunnen til at jeg startet med sosiale medier! Blir så inspirert av å følge hennes reise til suksess! Trine inspirerer meg med hennes edgy dansk-preget stil, og Matilda er jeg en fast leser av på grunn av hennes åpenhet og ekte energi hun gir til leserne sine. Alle tre hvert å sjekke ut!

Hva er ditt skjulte talent?
Hmm… Jeg klarer å sablere en vinflaske haha! Ikke så mye å skryte av egentlig…

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Oi, det er vanskelig å svare på. Men jeg håper at kjæresten min og jeg befinner oss på en fin plass nær familie og venner. Jeg håper at vi reiser mye, og at jeg jobber med noe jeg elsker og brenner for! Gründerdrømmen om å starte noe eget håper jeg også har gått i oppfyllelse!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
En direkte fremgangsoppskrift sitter jeg nok ikke på. Men jeg synes det er fint å kombinere spontane innlegg med kvalitetsinnlegg. Det er viktig at det du skriver om er ekte og at du er deg selv i innleggene! Folk leser bloggen din for fordi de liker den du er og det du er interessert i.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Akkurat nå tenker jeg ikke på mye annet enn å få oppfylt mitt største ønske om å bli hundeier. Utenom det ønsker jeg meg en reise til Roma sammen med kjæresten min pluss en vintage Fendi veske.

Besøk bloggen til Elisabeth: www.nouw.com/elisabethschildmann