Följ med när Elin flyttar in

Följ med när Elin flyttar in

Vi fortsätter att kika in hos våra bloggare och denna gången är vi hemma hos Elin Skoglund. Hon har precis köpt sin första lägenhet och därmed också flyttat upp till huvudstaden. Här får vi hänga med när Elin inreder sitt nya hem! Lifestyle - 21

Hej @elinskoglund! Du har ju precis köpt din första egna lägenhet och är mitt upp i att inreda den. Vad är det bästa med att nu ha en helt egen lägenhet?
Det känns helt magiskt att ha ett eget hem. Att komma hem efter jobbet och verkligen känna sig hemma. Stockholm är stort och att ha en trygg plats att landa på betyder väldigt mycket för mig.

Om du skulle beskriva din inredningsstil i tre ord, vilka ord skulle du använda?
Personlig och mysig. Jag gillar textiler, naturfärger och tända ljus. För mig är det viktigt att mitt hem känns inbjudande och levande.

Vilket är ditt bästa köp till lägenheten hittills och varför?
Förmodligen mina gardiner. Jag anlitade ett förtag som gjorde skräddarsydda gardiner. De får min lägenhet att kännas lyxigare och mysigare.Ditt hem ser väldigt mysigt och inbjudande ut. Vilka är dina bästa tips för att få en hemtrevlig känsla i ett rum?Våga att köra på någon färg på väggarna. Det gör att ens hem känns mer personligt. Sedan tycker jag det är viktigt att blanda gammalt med nytt i sin inredning. Gå runt på loppisar och fynda! Att bara ha äldre ljusstakar gör mycket för charmen i sitt hem.

Än så länge har du gjort tre flyttvloggar. Vad kan vi förvänta oss att se i nästa vlogg?
Jag kommer att visa upp min nya (fantastiska) säng och även lite hur jag strukturerat i min källare. För här och häpna, även där har jag inrett med väldigt bra förvaring.


Här kan du titta på Elins flyttvloggar: