AdvertisementFölj med bloggarna under Skiweek i Åre

Följ med bloggarna under Skiweek i Åre

Skönt häng i backen, gratis lunch, varm choklad, livemusik och roliga tävlingar - hur härligt låter inte det? Missa inte att läsa om när bloggarna hängde i Åre under Skiweek. Lifestyle - 7

I samarbete med Eldorado

Årets Skiweek har nu lidit mot sitt slut och Nouw var på plats för att njuta av de sista dagarna. Om du vill åka på en studentresa utöver det vanliga är Skiweek det perfekta valet. Under vecka 3, 4, och 5 fylls Åre med festglada studenter och roliga aktiviteter. Stämningen är på topp och backarna pudriga!

Ingen har väl missat att Åre bjudit på den bästa vintern på 26 år? Om man bortser från att det var grymma åk i backen så bjöds det även på en kyla som hette duga. Vad passade då inte bättre än att hänga i Eldorados värmetält mitt i backen, för att kunna fylla på med ny energi och värme!

Efter en lång dag i backen svänger man ner till Verandan där årets bästa afterski hålls. Förbered er för livemusik, kall dryck och otroligt bra stämning. När mörkret faller tar ni er vidare till nattklubben Bygget för att dansa hela natten. Klubben erbjuder musik i alla olika slags genrer - schlager, hip hop och RNB. Med vip-bandet du får när du åker till Åre med Skiweek så kommer du in gratis på byns klubbar.

Ses vi i backen på nästa års Skiweek i Åre? Vi längtar redan!

Missa inte gå in på Eldorado för att förstå meningen med "schyssta varor till ett lågt pris", perfekt för alla er studenter där ute som vill äta bra mat till ett lågt pris. Ni finner alltid Eldorados produkter på Willys, Hemköp, Tempo och Mat.se.

Följ med oss under en härlig dag i backen!@lovisawallin gjorde sig redo för att värma sig lite i värmetältet.


Trots en sen kväll dagen innan så var tjejerna glada. Eller, går det att vara något annat när man är i Åre?En vegansk kikärtsgryta ifrån Eldorado var precis det som behövdes för att fyllas på med energi igen.


Sedan är det bara att gasa vidare i backen igen - tills du är sugen på ännu en varm chocklad. Gratis är gott, eller vad är det man brukar säga?