Fjärde advent: sista minuten-klappar

Fjärde advent: sista minuten-klappar

Är du ute i sista minuten med julklapparna i år utan både ideér och tid så kan du med enkla medel göra både personliga och fina julklappar med dessa tips. Vad är egentligen finare att få än genomtänkta och personliga julklappar som är gjorda med kärlek och omtanke? Inget tror vi! Other - 12

Glasburk med hälsningar
Med denna julklapp ger du inte bara bort glädje på julafton, utan under en lång tid framöver. Detta kräver varken en budget eller julklappshets men den är både genomtänkt och generös. Vem som än får den kommer känna sig så uppskattad och älskad!

Blomma med bra att ha-saker
Gör blombuketten lite roligare genom att placera några bra att ha-saker i den! Det kan vara allt ifrån en ansiktskräm som du vet att mottagaren gillar, en bit choklad eller en fin hälsning på ett kort. Allt du behöver göra är att rulla en strut i valfritt papper, placera några snittblommor i den och knyta ett snöre eller sidenband runt den.

En kreativ blombukett
Är du ute i sista minuten utan idéer eller tid för onlineshopping så är denna gåva perfekt! Köp en vanlig blomma och omvandla krukan för en maximal julkänsla och för en personligare julklapp. Allt du behöver är en blomma, en kruka, polkagrisstänger, ett sidenband och dubbelhäftande tejp. Ett tips är att behålla plasten kvar på polkagrisarna för att kunna äta dem sen!

Tofflor med bra att ha-saker
Samla din pappas, pojkväns eller kompis favoritprodukter i ett par tofflor för en genomtänkt och lyxig känsla! Här kan du stoppa ner alltifrån choklad, en lotion, ett smycke eller ett presentkort, utgå från din budget och kreativitet. Vill du ge julklappen en extra lyxig känsla? Slå in det i cellofanplast!

Koka egen glögg
Det mesta som man ger bort känns mer personligt och genomtänkt när man har gjort det själv. Har du någon i familjen eller släkten som älskar glögg? Vad är inte en bättre julklapp då än att koka din egen glögg och ge bort på julafton? Här hittar du ett recept på hemmagjord glögg. Är mottagaren ingen glöggdrickare? Koka din egen hjortronsylt eller lägg några bitar av en hemmagjorda fudge i en fin glasburk med ett sidenband.

Har du något bra tips på en sista minuten-julklapp?