Fixa festlooken med Joanna Fingal och IDUN Minerals i jul

Fixa festlooken med Joanna Fingal och IDUN Minerals i jul

Joanna har tillsammans med IDUN Minerals tagit fram tre snygga beautylooks till tre olika fester i jul. Läs och inspireras! Skönhet - 10

I samarbete med IDUN Minerals

Årets festligaste månad december är äntligen här och kalendern är fylld till bredden med olika julfester och glöggmingel. Det är därför hög tid att börja med den roliga planeringen av både outfit och tillhörande beautylook inför alla tillfällen. För att ge oss en massa härlig inspiration och tips har Joanna teamat upp med IDUN Minerals för att ta fram en komplett guide med tre olika looks inför decembers olika festligheter! Kristina Sundberg, makeupartist på IDUN Minerals står för sminkningarna.

Först ut är guiden till den perfekta looken för julfesten med jobbet, familjen eller vännerna. Till den här looken ligger fokus på neutrala toner, perfekt att matcha med en outfit som tar för sig. För att få till den perfekta basen har Kristina använt produkterna Nordic Veil foundation i färgen Freja och färgen Embla som contouring, Perfect under eye concealer i färgerna light och extra light, Finishing powder i färgerna underbar och vacker, Midnattssol bronzer, Åkerbär Blush och Fjällsippa Eyeshadow. För de perfekta nudefärgade läpparna har Kristina använt Harriet Lipliner, och Charlotte Lipgloss. Läs mer om Joannas tips för hur du lyckas med en den perfekta basen till julens alla festsminkningar här!Nästa högtid är aftonen med stort J, julafton. Här har Kristina lagt fokus på härligt röda läppar, fint att matcha med en vit kavaj som Joanna har gjort. Till den här looken har Kristina använt Anita Lipliner, Jordgubb Matte Lipstick, Kastanj Eyeshadow och Vitsippa Eyeshadow.Efter julafton kommer som bekant nyårsafton, den mest glamourösa högtiden på året som förtjänar en lika glammig look. Här är ögonen i fokus, och för att få till dem har Kristina använt Näckros ögonprimer, Brunkulla Eyeshadow Palette, Lönn Eyebrow Pencil, Jord Eyeliner, Magna Mascara. Till läpparna har hon använt Harriet lipliner, Lingon och Hjortron Matte Lipstick, och Ronja Lipgloss.Alla produkter från IDUN Minerals som Kristina använt på Joanna finns att köpa på apotek och på idunminerals.se. Handlar du på idunminerals.se för minst 349 kr får du även en fin juklapp från Joanna med ditt köp i form av ett fullsize nagellack (värde 95 kr) i den perfekta decembernyansen Jaspis. Använd koden “joannajul” vid utcheckningen. OBS: Gäller så långt lagret räcker.


Skribent
Redaktionen