FIND DIN PERSONLIGE STIL

Er du kørt fast rent stilmæssigt? Eller føler du dig ikke helt bekvem i det tøj du anvender? Tess har samlet sine bedste tips til at finde din personlige stil. Fashion - 2

Som mange andre har jeg blevet ved med at tage tøj på, som jeg ikke trives med at have på. Gennem årerne har jeg udviklet og testet forskellige styles, men nu er jeg endelig begyndt at finde tøj som føles rigtigt for mig og falder perfekt i min smag. Mine bedste tips til at finde din personlige stil er;

Gå igennem dit skab
Det første skridt er at gennemgå dit skab og udvælg alt det du ikke bruger af forskellige årsager. Hvorfor er det du ikke bruger tøjet? Analyser og overvej, hvad der er, der gør, at tøjet ikke er en af dine favoritter. Handler det om pasform, model, farve eller størrelse?

Når det er gjort vil du forhåbentligt have fundet frem til base, hvor der findes tøj, som du føler dig tilpas i. Baseret på det kan du begynde at opbygge din garderobe igen.

Find modeller som passer til dig:
Hvilke modeller på tøj får dig til at føle dig mest bekvem? Findes der nogle modeller du overhoved ikke kan lide? Fokusér derfor ikke på disse modeller, men fokusér bare på det tøj som sidder godt på dig og fremhæver det du vil have. Tænk derfor over det, når du er ude og shoppe efter en basisgarderobe.

Slut med at lave impulskøb:
Gå efter princippet, at du altid skal tænke over det en ekstra gang når det kommer til shopping. Finder jeg noget, som jeg godt kan lide plejer min taktik at gå hjem og tænke over det en ekstra dag inden jeg slår til - nogle gange sker det faktisk, at jeg glemmer tøjet, hvilket er et tegn på, at tøjet faktisk ikke var så vigtigt for mig, som jeg troede.

Skaf dig et forbillede:
At have en profil eller en person i sin nærhed, som du synes klæder sig præcis efter din smag er godt at have som inspiration når du føler, at du mangler inspiration. Det enkleste du kan gøre er at søge efter billeder og få modeinspiration for at få et ekstra boost. Jeg har flere profiler, som jeg synes klæder sig super fedt, men kun et par enkelte, som jeg faktisk føler jeg kan relatere mig og min stil til - med hjælp fra disse bliver jeg inspireret og tilpasser mine tøjkøb og outfits.

Oversat af @annelinneaholm // Headerbillede @tessb