Få et unikt innblikk i Nouw sitt kontor hos Spaces

"Spaces Oslo Kvadraturen: En stilig kontorplass midt i hjertet av hovedstaden" Other - 5

Spaces Oslo Kvardraturen ligger midt i hjertet av Oslo, få minutter gange fra både Karl Johan og Oslo S. Hos Spaces har du tilgang til flotte private kontorer, eller du kan sitte i Business Club-området hvor du har den nyåpnede kaffebaren som nærmeste nabo. De moderne lokalene tilbyr også det nyeste innen teknologi, treningsrom med PT, sykkelparkering, garderober og eget rom for gaming og kino. Innredningen av designer-møbler gjør at hele bygget oser av inspirasjon, noe som gjenspeiles i de motiverte ansatte man møter i resepsjonen når man entrer Spaces.

Som medlem får du også tilgang til to bakgårder, fellesarealer og lounge, i tillegg til den herlige takterrassen med utsikt over vakre Oslo. Veien er kort for å få den beste after-work opplevelsen en sen sommerkveld nå som kaffebaren har fått serveringsbevilling, og terrassen på 350kvm er perfekt å leie for ulike eventer, fester eller sammenkomster.Spaces åpnet i 2018 egen kafé, hvor du får kjøpt både økologisk kaffe, frokost, lunsj/middag og smakfull bakst. Her får du gjerne slå av en prat med noen, henge opp ditt visittkort eller bare nyte lukten av ferske kanelboller. All varm mat er uten gluten, laktose og sukker, og de serverer ulike gryteretter hver dag. De leverer også mat dersom du holder til i et møterom på huset.

Start uken med deilig hjemmelaget grøt på mandag, eller kom innom for en pils på fredag!Klarer du å spotte "Nouw"?Kontraktsvilkårene til Spaces er fleksible og tilpasses akkurat dine behov. Spaces tilbyr også en helt gratis prøvedag (hvor de serverer den første kaffen) slik at du kan teste ut deres fantastiske kontorer. Les mer om Spaces og bestill prøvedag HER.


Fotograf: Madeleine Lohne/@eddam