Få et smugkig på Nouws nye look!

Få et smugkig på Nouws nye look!

Som vi tidligere har hintet lidt med, så er der nogle spændende ting på vej! Vi har arbejdet med noget rigtigt spændende i løbet af foråret og nu er der ikke længe til; Nouw får et helt nyt look! Her kan du få et smugkig på det spritnye design - som vil gøre Nouw friskere og bedre end nogensinde! Blogging tips - 6

Toppen af startsiden med login og nye artikler fra Nouw Magazine

Premiumbloggernes nye indlæg & nye indlæg fra udvalgte bloggere.

På den nye startside har vi lagt ekstra fokus på billeder samt at løfte frem bloggerne. Her ovenover ser i, at vi har øget pladsen for premiumbloggernes nye indlæg.

Nyhedsfeedet med nyt layout & mere plads for premiumbloggernes indlæg til høger.

Den nye side for Nyt Indlæg

Den nye indlægside gør det endnu nemmere at lave flotte indlæg hurtigt. Blandt andet får du et endnu bedre oversigt over dine uploadede billeder og det bliver lettere at bladre igennem dit billedearkiv. De små ikoner, hvor du vælger indlæggets billedelayout er rykket ned under indlægget - i stedet for at være på indlæggets venstre kant.

En del af statistiksiden

Her ser i, hvordan den nye statistikkurve ser ud. Men der findes mere! I den nye version kommer du til at se en oversigt på din blogs demografi, mest læste indlæg og forskellige trafikkilder - dvs. hvordan dine læsere finder din blog.


Hvem er lige så begejstret for det nye design, som vi er?


Writer
Redaktionen