Få de bedste Blow Dry Tips af Melanie Norskov

Få de bedste Blow Dry Tips af Melanie Norskov

Er du også ofte løbet tør for hårtips? Frygt ej, det behøver slet ikke, at være så besværligt. Denne fredag, giver Melanie dig de bedste tips til at føntørre håret. Beauty -

Jeg har jo for nyligt fået klippet pandehår og jeg er så glad for at jeg gjorde det (selvom jeg jeg var meget bange i øjeblikket) haha. Jeg føler virkelig at jeg har fået en frisure nu, hvor der før ikke rigtig var noget frisure i det, da jeg ikke var meget for at få klippet noget som helst af, I know you feel me!

Jeg er blevet så god til at føntørre mit hår, istedet for min dårlige vane med at gå i seng med vådt hår!! DONT. Det skader håret så meget og det er mega usundt. Efter jeg har fået lavet bangs vasker jeg dog for det meste mit hår om morgenen, så jeg kan fønne mit pandehår properly og det gør jeg med min rundbørste. Det skal lige siges at jeg har krøllet mit hår på billederne, its not a blow dry! Det kan jeg simpelthent ikke finde ud af at gøre på mig selv (fordi jeg er elendig til multitasking).

Jeg bruger altid min ghd hair air dryer som giver en mega hurtig føntørring, hvilket er enormt vigtigt for mig da mit hår er hundrede år om at tørre. Da jeg styler mit hår meget og får farvet det ofte, er det også en necessitet at jeg aldrig bruger de meste plejende redskaber til mit hår, ghd air dryer har en avanceret ion teknologi som låser fugten inde i håret, så du opnår et blødere, mere skinnende og mindre frizzy hår. Og så elsker jeg at ledningen er 3m lang!

ghd advanced split end technology er literally verdens bedste føntørringscreme! Jeg bruger den for det meste den sidste til inden jeg skal klippes igen når mit hår føles filtret, den efterlader mit hår så lækkert blødt og lige til at rede igennem. Cremen kommes i håndklædetørt hår og bagefter føntørrer du håret. Teknologien i cremen bliver aktiveret af varmen fra føntørreren og den kan derfor ikke bruges uden føntørring (så er den ihvertfald ikke til meget gavn), brug efterfølgende et styling tool til at forsegle produktet. Den holder i op til 10 hårvaske.

1. Brug altid heat protection!

2. Hvis du skal bruge din føntørrer til styling, så slut altid af med kold luft for at forsejle håret.

3. Tør med hårene, det lægger skællagene ned og du får lovely shiny hair!

4. Costumise dit look med produkter du føntørrer i, som volume mousse for at give mere volumen, eller smoothing cremer for at gøre håret glattere - så behøver du ikke engang glattejern afterwards!

5. Sørg for at dit hår er helt tørt. Hvis håret er vådt er det enormt skrøbeligt og har let ved at knække hvis du sætter det op.

Kunne du tænke dig, at se mere til Melanie, så kan du følge hendes blog her: @MelanieNorskov

Writer
Redaktionen