Event #NouwLaunchPoland

I dag lanserer vi offisielt Nouw i Polen - og det feier vi så klart med ett stort event! Vi har invitert store profiler fra Danmark, Norge, Sverige og Polen til lanseringseventet vårt i Warszawa. Vi rapporterer direkte fra Polen! Other - 2

Når det ble klart at Nouw's neste lansering ble i Polen og Warszawa måtte vi så klart ha storfeiring. Vårt ønske var å skape ett event der vi delte gleden og samlet en stor gjeng med innflytelsesrike profiler i Polen.

Derfor fløy vi i dag ned store profiler fra Norge, Danmark og Sverige for å møte våre polske profiler i Warszawa. Under det kommende døgnet vil alle inviterte bloggere bo sammen på Hotel Sixty Six. Hotellet er et av Warszawas mest populære hotell, som under eventet er booket eksklusivt for våre inviterte profiler.

Etter at bloggerne landet i Polen fikk de sjekke inn på hotellet, for senere å samles igjen og dra til Aioli for å spise lunsj - som er en veldig trendy og populær restaurant i Warszawa. Under dagen har bloggerne blant annet fått en presentasjon av Nouw hvor de får høre om kommende trender i bloggverden gjennom 2017. Det er fortsatt bare begynnelsen av eventet og vi har et langt døgn fremfor oss! I kveld er det ventet blant annet drinker, mingling og herlig musikk på hotellet, etterfulgt av en eksklusiv middag på Belvedere i Royal Lazenki Park.Vi kommer selvsagt til å oppdatere dere underveis! Du kan følge eventet live fra Polen her:

- Følg alle bloggerne på Instagram under hashtaggen #NouwLaunchPoland

- Bilder og Insta-Stories på Nouw's offisielle Instagram @Nouw_com

- Her i Nouw Magazine


Writer
Redaktionen