Event for #NouwLaunchPoland

I dag lancerer vi officielt Nouw i Polen - det fejrer vi med et stortslået event! Vi har inviteret store profiler ind fra Danmark, Sverige, Norge og Polen til vores lanceringsevent i Warsawa. Vi rapporterer direkte fra Polen! Other -

Da det blev afklaret at Nouws næste lancering skulle være i Polen og Warsawa, ville vi selvfølgelig fejre det ordentligt! Vi ville skabe et event hvor vi kunne dele glæden og samle en gruppe indflydelsesrige profiler her i Polen. Derfor fløj vi idag ned nogle store profiler fra Norge, Sverige og Danmark for at møde vores polske profiler i Warsawa. Under det kommende døgn bor alle de inviterede bloggere sammen på Hotel Sixty Six. Hotellet som er placeret midt i Warsawa er trendigt og lækkert, og under eventet er det eksklusivt blevet booket til Nouws inviterede profiler.

Efter at bloggerne landede i Polen checkede de ind på hotellet, og efterfølgende fulgtes allesammen ind til Aioli for at spise frokost - en af Warsawas mest populæreste restauranter. Under dagen har bloggerne blandt andet fået en præsentation af Nouw og hørt om de kommende trends der er inden for blogverden i 2017. Eventet er kun lige begyndt, og vi har et fuldt program fremfor os det næste døgn! I aften ventes der en eksklusiv middag for alle på Royal Lazienki Park, og efterfølgende afsluttes aftenen på vores fine hotel med mingel, cocktails og skøn musik.


Vi kommer selvfølgelig til at opdatere mere under eventet! Du kan følge live med fra Polen her:

- Følg alle bloggere på Instagram under hashtagget #NouwLaunchPoland

- Billeder og Instagram stories på Nouws officielle konto @nouw_com

- Her i Nouw Magazine 


Writer
Redaktionen