"En miks av ærlighet, personlighet, motivasjon, inspirasjon og glede"

Denne ukens blogg er Charlotte Tunes, og på bloggen hennes får vi lese om hennes to store lidenskaper: mote og skjønnhet. Vi fått hennes beste fototips, fremgangsoppskriften for bloggen og hennes ønskeliste akkurat nå. Klikk deg inn for å bli bedre kjent med denne flotte jenta! Profile - 5

Hei Charlotte, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Vet du, jeg har det skikkelig bra for tiden! Solen stråler for det meste i Bergen, og jeg har skolefri! Det føles helt fantastisk å være ukens blogg. Veldig takknemlig for det!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Det vil være en miks av litt forskjellig, men hovedsakelig vil bloggen min være full av mote og skjønnhet, med en liten dose av ærlighet inni miksen.

Hva er ditt beste fototips?
Jeg er ikke akkurat den beste til å gi fototips vil jeg tro, men mitt aller beste tips vil være å bruke dagslys når man tar bilder. Det blir så mye finere bilder av det! Direkte sollys når man tar antrekksbilder pleier ikke å være en suksess for min del heller, så det kan man prøve å unngå.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg er ikke akkurat en rakkerfant lenger, så her må jeg si koselige kvelder med venner hvor vi spiser god mat og spiller spill eller en kveld sammen med kjæresten og hunden vår.


Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?

Det er for så vidt flere, men noen skiller seg litt ekstra ut. Eirin Kristiansen har jeg fulgt i mange år og synes hun imponerer stort. Dessuten er jeg veldig stor fan av Angelica Blick – for en utrolig kul dame!

Hva er ditt skjulte talent?
You tell me! Nei, talenter er det dessverre lite av her i gården. Jeg er ganske snill da – kan det være et talent?

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Oi.. Om 10 år er jeg 36, hjeeelp. Jeg håper jeg er godt etablert i hus, kanskje det er kommet noen unger også – hvem vet? Jeg håper også at jeg har funnet drømmejobben og gjør suksess i den. Kanskje det har blitt en jobb ut av bloggen? Det hadde ikke gjort noe!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Fremgangsoppskriften på min blogg vil nok være det å glede meg over bloggen. At jeg synes det er morsomt å skrive, ta bilder og dele av livet mitt. Jeg tror det vil være å by på en miks av ærlighet, personlighet, motivasjon, inspirasjon og glede til leserne mine.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
- Dette ønsker jeg meg hele tiden og det er at Kristina (@kfjellhaug) og jeg bor i samme by! Vi skal heldigvis snart på tur til Paris, men skulle gjerne sett henne oftere i hverdagen..
- En hageflekk! Okei, dette er sikkert rart for mange men jeg har så vanvittig lyst på min egen hage.. Spesielt nå som vi har en valp i hus!
- At de rundt meg skal ha det bra og oppnå de drømmene de har.


Besøk bloggen til Charlotte: www.nouw.com/charlottetunes