En guide til de nye statistikker

Nouw har fået et helt nyt look og vi har også fået flere nye funktioner. Du spurgte og vi lyttede og nu har vi fået en ny og forbedret statistik side. Her finder du en guide! Blogging tips - 7

Statistikker for både din blog og Metapic

Nouw har ikke kun fået et helt nyt udseende, men vi har også forbedre statistik siden for dig og din blog. Den nye side gør det lettere end nogensinde at få et overblik over din blogs statistikker, blot ved at justere i datoerne selv. Det er også muligt ay se fra hvilke lande dine læsere kommer fra og hvordan de har fundet frem til din blog, igennem en anden blog eller side. Mange ting er helt nye og derfor har vi valgt at lave en lille guide, ved at gennemgå hver enkelt funktion på statistik siden.

I toppen af højre hjørne, når du kommer ind på statistik siden, finder du to faner. Fanen for din blog er sat som standard og den anden er for Metapic.

DIN BLOG

Adjust dates
Øverst til højre på din statistikside kan du justere datoerne for statistikken. F.eks. Du kan justere efter dag, uge, måned eller år, for at få det overblik du ønsker. Vær venlig at huske: Når du justerer datoerne øverst på siden, følger alle oplysninger på statistiksiden.

Kurver
For at få præcise tal fra kurverne i din statistik skal du svæve over prikkerne. Afhængigt af hvad du ønsker at se, kan du vælge at skjule nogle af kurverne, mens andre stadig er synlige. Gør det ved at klikke på tekstindstillingerne nedenfor, f.eks. Unikke besøgende, set indlæg og så videre.

Oversigt og udvidet statistik

Unikke besøgnede: Antallet af mennesker, som har besøgt din blog.

Viste indlæg: Hvor mange indlæg, som er blevet vist på din blog. Èn unik besøgende kan læse flere blogindlæg på din blog.

Sessioner: Antallet af besøgende på din blog.

Følgere: Antallet af nye Nouw følgere.

Udgivet indlæg: Hvor mange indlæg du har udgivet.

Mest besøgte indlæg
Dette er en liste over dine mest læste inlæg. Hvis du ser et indlæg med et betydeligt højere antal end de andre, gør den nye statistik lettere for dig at se på, hvordan det er. Måske nogen har linket til din blog et eller andet sted? Dette fører os til vores næste punkt, hvordan og hvor finder dine læsere din blog?Demografi / Målgruppe
Her kan du se et overblik over din blogs trafikkilder, besøgende pr. Land og tilbagevendende og første gangs besøgende i form af cirkeldiagrammer. Det samme system gælder her, som med kurverne øverst. Du kan klikke og "skjule" dele af diagrammerne ved at klikke på beskrivelserne nedenfor.

Trafikkilder: Her får du en god ide om, hvordan og hvor dine læsere kommer til din blog. I mange tilfælde er det via det, der kaldes direkte trafik, hvilket betyder, at dine læsere har skrevet i din adresse og kommer til din blog. Facebook & Instagram er også to af de mest almindelige kilder. Hvis din blog er blevet knyttet til andres blog eller hvis nogen har fundet linket til din blog i et kommentarsektion et sted, finder du det her.

Besøgende pr. Land: For de jer, der har været nysgerrige om hvor i verden dine læsere er placeret, når de læser din blog - er vi glade for at sige, at det er noget, du nu har mulighed for at se direkte på din Nouw-konto. Det er sjovt at vide, hvor dine læsere bor, ikke?

Tilbagevendende besøgende: Det sidste cirkeldiagram viser, hvor mange af de mennesker, der har besøgt din blog, var der for første gang, og hvor mange har besøgt mere end én gang.

METAPIC
En anden ny ting er den separate statistik side for Metapic. Har du nogensinde undret dig over hvilke links, der bliver klikket mest på? Hvilke indlæg der er mest populær Nu er det let at få et overblik over hvilke links, som har generet flest klik, men også hvor meget du har tjent I en specifik periode.

Juster datoer
Ligesom I statistik kurverne for din blog, har du nu mulighed for at ændre datoerne som du ønsker. Kurverne og de andre informationer vil ændre sig herefter.

Kurver
Du vil finde to kurver og en søjle. Kurverne viser hvor mange kliks og hvor mange penge du har tjent. Den mørkegrå søjle viser hvilke indlæg du har udgivet, der indeholder Metapic links.

Overblik & udvidet statistik
Kliks: Antal af godkendte kliks, dine links har fået I perioden.
Fortjeneste: Hvad de kliks har genereret af fortjeneste.
Udgivet blogindlæg: Hvor mange indlæg, som du har udgivet, der indeholder Metapic links.
Mest klikkede produkter: Links til de produkter, som har genereret flest klik.


Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål eller noget ikke er helt tydeligt, så skriv endelig til os på: info@nouw.com.
Glem ikke at skrive navnet på din blog i e-mailen, så vi ved hvem du er.

Writer
Redaktionen