"En blogg blir mycket mer personlig och man kan dela med sig mer"

"En blogg blir mycket mer personlig och man kan dela med sig mer"

Den veckan får vi följa Vendela Svensson - som börjar veckan med sovmorgon och som älskar att skratta. Och bruncha, såklart. Hon delar med sig av ett säkert outift-kort då inspirationen är på noll, vad hon hoppas läsarna känner när de läser hennes blogg och vilken nationalitet på bloggare som hon tycker ligger steget före. Profile - 14

Hej Vendela, vad gör du för att peppa igång på en måndag?
Hej! Eftersom jag oftast inte har några lektioner på måndagar (lyx!) brukar jag unna mig en sovmorgon och en stor frukost i sängen, gärna avokadomackor. Sedan blir det oftast en lång powerwalk runt Djurgården med en kompis eller en podd i öronen, bästa starten!

Hur skulle du beskriva dig själv och din blogg?
Jag är glad, försöker se allting positivt och älskar att skratta. Förutom det gillar jag att resa, umgås med mina vänner och bruncha! Jag är uppvuxen i Småland men har bott utomlands en kortis i New York och London innan jag flyttade tillbaka till Sverige och landade i Stockholm som numera är mitt hem. I min blogg bjuder jag mina läsare på mycket bilder i form av snapshots från min vardag, outfits, tips och jag hoppas folk blir glada när de läser min blogg.

Varför började du blogga?
Jag har bloggat lite till och från de senaste åren, men sedan gick jag över till bara Instagram ett tag. Nu började jag blogga igen för ett tag sedan eftersom jag tycker att en blogg blir mycket mer personlig och man kan dela med sig mer än bara en bild och en caption på Instagram. Jag har alltid haft ett intresse för att fota och bloggen är en plats där jag får uttrycka det. Sedan tycker jag även det är extremt kul att bloggen är som en dagbok så man kan kolla tillbaka i arkivet.

När du vaknar en morgon, utan inspiration - vilken är din outfit som alltid funkar?
Nu på vintern blir det nästan alltid jeans och en skön tröja eftersom jag alltid fryser. Har man ingen inspiration tycker jag basplagg alltid funkar sedan kan man liva upp outfiten med en roligare jacka, väska eller något smycke. Alltid ett säkert kort!



Vad gör du helst på helgen?
Helst av allt börjar jag med att skåla in helgen i bubbel med mina vänner innan vi går hem till någon av oss och lagar en god middag. Bästa sättet att kicka igång fredagsfeelingen! Försöker även umgås med min familj och vänner så mycket som möjligt. En lång lunch på stan är alltid trevligt! Jag gillar även när helgen bjuder på festligare tillställningar och man får göra sig lite extra fin och ha kul efter att ha jobbat/pluggat en hel vecka, det är man värd!

Vilka influensers inspireras du mest av? Och varför?
Jag finner inspiration överallt och just nu tycker jag att de danska profilerna är väldigt inspirerande. Tycker alltid de ligger lite steget före och postar väldigt mycket fina bilder i fina miljöer, stort plus!

Vad har du för mål med din blogg?
Målet med min blogg är att jag vill dela med mig av saker jag tycker är kul och inspireras av och förhoppningsvis finner även andra inspiration i det. Sedan att mina läsare ska tycka det är kul och bli glada av att läsa min blogg, som jag nämnde ovan. Det är nog det viktigaste.

Vad gör Vendela om 5 år?
Hm vilken svår fråga! Om jag inte hittat ett jobb som jag verkligen trivs med har jag läst en master inom Fashion Management eller Luxury Retail Management. Eftersom jag är lite rastlös av mig och älskar att vidga mina vyer kan det hända att jag flyttat tillbaka till New York eller London, det är verkligen två utav mina favoritstäder. Just nu trivs jag dock otroligt bra i Stockholm, men vi får se vad framtiden säger...

Vad önskar du dig just nu?
Just nu önskar jag mig mest av allt att jag är klar med min kandidatexamen i företagsekonomi, längtar extremt mycket till juni!



Vendelas blogg: nouw.com/vendelasara