"En blogg blir inressant om den erbjuder bilder med känsla"

"En blogg blir inressant om den erbjuder bilder med känsla"

Två stora intressen kom samman och resultatet blev en blogg. Idag, flera år senare, är bloggen en visuell dagbok med vardagsbetraktelser och en stor dos mode. Här snackar vi om Olivias bästa & sämsta modeköp, våroutifts och vad hon anser är det bästa med sociala medier. Profile - 17

Hej Olivia, berätta lite kort om dig själv, vem är du?
Hej! Jag är en tjej på snart 22 vårar som tillägnar en hel del tid till min kamera. Varje lediga sekund spenderar jag helst tillsammans med min familj. Förutom detta går mestadels av min vardag åt att studera, då jag läser det internationella ekonomprogrammet på Södertörns Högskola här i Stockholm.

Vad fick dig att starta din blogg och vad är din drivkraft idag?
Då jag har haft ett intresse för fotografi och mode sedan 12-årsåldern så tyckte jag att det passade bra att kombinera dessa intressen via bloggen. Där får jag chansen att uttrycka mig i både fotografi och mode och oftast i en kombination tillsammans.

Mode genonsyrar din blogg och vi är nyfikna på vilket är ditt bästa & sämsta köp i garderboen - och varför?
Mitt bästa köp är nog min Gucciväska, den är tidlös och fungerar till alla olika stilar. Mitt sämsta köp måste jag tyvärr tilldela mina röda ”sockboots” då jag bara har använt dem en gång och har redan tröttnat på dem...Vad hoppas du händer under året?
Jag har en ovanligt bra feeling angående 2019. Det känns som att något speciellt kommer att hända det här året. De senaste fem åren har mitt liv sett generellt likadant ut så under detta år hoppas jag på förändring, i en positiv riktning.

Tre snabba frågor:
En blogg blir inressant för mig om… den erbjuder bilder med känsla.

I vår kommer jag att klä mig i… ljusa jeans med straight leg, t-shirt, en oversized blazer och ett par chunky sneakers!

Det bästa med sociala medier är… att det ger utrymme för människor att sprida inspiration, kunskap och egna berättelser.