"En blandning av ytlighet men även mycket känslor och ärlighet"

Denna veckan får vi följa Paula Wallin - en ärlig tjej med känsla för att hitta guldkorn i vardagen. Vi snackade vardagslyx, om blandningen på hennes blogg och om ögonblicket då hon bestämde sig för att börja blogga. Profile - 9

Hej @paulawallin, vad gör du för att peppa igång på en måndag?
Då går jag upp lite extra tidigt för att inte behöva stressa. När jag satt på min favoritlåt på högsta volym gör jag i ordning en god frukost och häller upp en stor kopp kaffe. Frukosten äter jag framför datorn där jag läser massa bloggar för att fyllas med inspiration för dagen.

Hur skulle du beskriva dig själv och din blogg?
Jag skulle nog säga att både jag själv och bloggen är en blandning av ytlighet men även mycket känslor och ärlighet. Jag älskar att ta fina bilder och visa upp härliga middagar och resor, samtidigt som jag brinner för att skriva texter om djupare ämnen och känslor.

Varför började du blogga?
Har alltid älskat att läsa bloggar och länge varit sugen på att själv starta en utan att det blivit av. Kommer ihåg den exakta stunden då jag bestämde mig för att göra verklighet av min dröm - på strandpromenaden i Cannes. Jag berättade om min tanke om att börja blogga för två vänner som verkligen trodde på mig och då vågade jag ta första steget ut i den härliga bloggvärlden.

Inne på din blogg är det tydligt att du är bra på att skapa lite lyx, även på veckodagarna. Om du skulle spendera en hel dag med att vardagslyxa, hur skulle din dag se ut?
Då skulle jag börja med att göra mig extra fin innan jag möter upp en kompis för frukost, kanske på Nybrogatan 38. Tycker inte det finns något härligare sätt att starta dagen på än en frukost ute. Sen skulle jag strosa runt på stan, fönstershoppa och kanske unna mig något fint innan det är dags för lunch på en uteservering. Eftermiddagen skulle spenderas hemma med en stor kopp kaffe och en serie, just nu är Sex and the City favoriten. Man får inte glömma att det är lyx att ta det lugnt också. På kvällen skulle jag bjuda över några vänner på sushimiddag innan vi går ut och dricker drinkar och dansar.Vad gör du helst på helgen?
Jag börjar gärna med en festlig fredag fylld av vänner, god mat, drinkar och dans. Resten av helgen tar jag det lite lugnare helst med brunch, långpromenad och myskväll.

Vilka influensers inspireras du mest av? Och varför?
Jag hämtar inspiration från väldigt många, främst bloggare. Måste jag välja en skulle jag nog säga @MariaKragmann och danska tjejer över huvud taget. Tycker att de lyckas med en perfekt blandning av den klassiska skandinaviska stilen och en mer färgglad och vågad klädsel.

Vad har du för mål med din blogg?
Mitt främsta mål är att inspirera andra med fina bilder, outfits och tips. Vill även visa att livet inte alltid är perfekt och det gör jag genom att skriva texter om känslor några gånger i månaden.

Vad gör Paula om 5 år?
Då har jag förhoppningsvis pluggat klart och börjat på mitt drömjobb. Jag håller fortfarande på med bloggen och har utvecklat mitt skrivande. Om man får drömma har jag släppt en bok och skriver krönikor i ett stort magasin. Jag bor i en ljus, fin lägenhet förmodligen i Stockholm.

Vad önskar du dig just nu?
En YSL clutch har länge stått på önskelistan, får se om jag unnar mig en i försenad födelsedagspresent.Paulas blogg: nouw.com/paulawallin