Elsa Hosk gör kollektion för Bik Bok

Bik Bok presenterar stolt sitt nya designsamarbete med Elsa Hosk, internationell supermodell och it-girl! Elsa och Bik Bok delar samma värderingar och stil; lekfullt och girly är ledord för samarbetet. Fashion - 26

Kollektionen är inspirerad av Elsas personliga stil, med hennes väninnors New York-stil i bak- huvudet. «Jag hade alla mina vänner i åtanke, de har alla grymma men olika klädstilar. Jag har försökt att ta fram ett antal pieces som alla kan gilla», säger Elsa.

Kollektionen är en mix av edgy plagg som en matchande jacka och byxor i rosa manchester, en långärmad jumpsuit och coola basplagg med en twist. Kollektionen erbjuder plagg för både vardag och fest och kompletterar din existerande garderob med det lilla extra.

«Vi är väldigt stolta över att kunna presentera en kollektion som representerar Elsas personliga stil, en stil som understryker en Bik Bok-tjej som är lekfull, girly och trendmedveten. Vi hoppas att våra kunder kommer att tycka om den», säger René Høgsted, Marketing Director Bik Bok.

Bik Bok x Elsa Hosk lanseras i utvalda Bik Bok- butiker och online i september 2017.