Efter 12  år i branschen lägger Finest ner

Efter 12 år i branschen lägger Finest ner

Vimmel- och bloggsajten Finest stänger ner sin sajt för gott. Efter många år i branschen blir den 25 maj slutet. Innan fredag bör därför den som bloggar på Finest flytta sitt arkiv till en annan portal för att kunna ha bloggen kvar. 3

Funnits länge
Finest startades 2006 - grundarna ville skapa en sajt där alla nattklubbar kunde samlas på ett och samma ställe. Snabbt växte sig sajten till att bli Sveriges största nöjessajt och under åren som gått har sajten även utvecklats till att bli både bloggportal och livsstilsmagasin. Stora bloggare som startat sin bloggresa på portalen är bland andra: Anine Bing, Bianca Ingrosso, Daniel Paris och Katrin Zytomierska.

Arrangerade årlig bloggala
Under sina år har Finest bland annat haft det årliga eventet Finest Awards, senare Lifestyle Awards, som var en gala där bloggare prisades för sin insats under året. Under galan 2018 var bland andra Nouws @elinskoglund & @alicestenlof nominerade som "Årets raket".

Varmt välkommen att flytta över din blogg till Nouw
Vi välkomnar alla bloggare som bloggar på Finest till Nouw - och hoppas att du vill fortsätta din bloggresa hos oss.

Så importerar du din Finest-blogg till Nouw:
1. Skapa en exportfil på ditt konto på Finest med hela ditt arkiv. Gå till Verktyg på ditt Finest-konto och välj Exportera. Spara ner filen på din dator.

2. Starta ett konto på Nouw. Det är helt gratis och tar bara några minuter. Gör det här!

3. Ladda upp din fil på ditt Nouw-konto under Din blogg / Importera din gamla blogg

Upplever du något problem med din import?
Vänligen skriv till oss på [email protected] så hjälper vi dig!


Writer
Redaktionen