"Drømmen er å starte noe eget"

"Drømmen er å starte noe eget"

Denne ukens blogg er Sofie Kvelland. Hun er lidenskapelig opptatt av mote - og skjønnhet, noe som gjenspeiler seg i bloggen hennes. Sofie skriver også om hverdagen sin, reiser og om sin nye spalte #ikkesponset. Klikk deg inn for å lese intervjuet vi har gjort med henne! Profile - 8

Hei Sofie, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Heihei! Jeg har det kjempe fint jeg, takk for at du spør! Å være ukens blogg føles veldig bra og det gir meg masse motivasjon. Jeg er veldig takknemlig og glad for å ha blitt valgt ut, det synes jeg er kjempe stas!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min kan dere lese mye om mote og skjønnhet. Skjønnhet er noe jeg så lenge jeg kan huske har vært veldig interessert i og jeg elsker å dele tips og triks med leserne mine. Jeg er nå til sommeren ferdig med en 2 årlig moteutdanning, så antrekk’s bilder og styling skriver jeg ofte om. Dere kan og følge meg på reisene jeg drar på. Jeg elsker å reise og oppleve nye steder, og var nylig i Bali og New York! Jeg har også startet en serie som heter #ikkesponset, der jeg publiserer 1-2 innlegg om produkter jeg liker & vil anbefale, som jeg ikke får betalt for!

Hva er ditt beste fototips?
Mine beste fototips må først og fremst være bra lys! Det har så utrolig mye å si på hvordan bildene blir. Nå som vi går mot varmere tider er det perfekt å ta bilder utendørs og solnedganger er en sikker vinner. Ellers så er det bare å ha det gøy når man skal ta bilder, både når man står bak og foran kameraet. Å ta bilder skal være gøy, og når man leker seg frem med vinkler og locations, så kan det ikke bli annet enn bra!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
På lørdagskvelden liker jeg å finne på litt sprell, ettersom jeg i ukedagene både jobber og studerer. Det er viktig å ha en dag der man gjør akkurat det man vil og har det ekstra gøy! Å ta en tur ut med venner eller dra på kino & middag med kjæresten er to favoritter hos meg.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg får veldig mye inspirasjon fra @henriettehonsrud og @Ingridbjugan. Fantastisk vakre og fine damer begge to! Jeg elsker hvor fine bilder de tar, at de varierer innleggene sine og skriver om ting som jeg også interesserer meg for.

Hva er ditt skjulte talent?
Mitt skjulte talent er at jeg lærer sanger veldig fort. Jeg kan høre en sang 1-2 ganger, og så kan jeg den så og si utenat! Jeg synes selv dette er veldig gøy, og det er få sanger jeg ikke kan, av de som spilles av på klubber, radioer osv. Det er ikke slik at jeg går bevisst inn for å lære meg en sang, det bare fester seg i hodet mitt med en gang!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år befinner jeg meg forhåpentligvis i New York med en kjekk mann ved min side og en spennende jobb. Jeg ønsker å jobbe med mote og drømmen er å starte noe eget! New York byr på mange muligheter og er en fantastisk by som jeg virkelig kan tenke meg å bo i.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Det er å ha det gøy med bloggen, fremstille ting slik som det er og skape en Good feeling for leserne. Ikke tenke på det for mye som en ’’jobb’’, men mer en hobby! Jeg vil at arbeidet mitt skal gjenspeile hvor gøy jeg har det med det jeg driver med, og dele både oppturer og nedturer.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Reise tilbake til Bali. Bunad. Bestå eksamen.Besøk bloggen til Sofie: www.sofiekvelland.no