Dette er årets farge!

Årets farge er kåret og vi digger den spreke lilla-fargen som skal pryde 2018. Fashion - 9

Pantone har i år som i fjor kåret årets farge, og i 2018 er det Ultra Violet som skal pryde fargepaletten. Vi i redaksjonen gleder oss til å flette inn fargen på kontoret og på fest, både på mote - og skjønnhetsfronten.

Oppfinnsom og fantasifull
Fargeinstituttet, Pantone, forteller i en artikkel at årets farge handler om mye mer enn å være "bare en farge". Forskjellige farger har forskjellige betydninger, og derfor er årets farge også en refleksjon på hva som trengst i verden akkurat nå.

"Vi lever i en tid som krever oppfinnsomhet og fantasi. Det er denne typen kreativ inspirasjon som er innfødt i årets farge, PANTONE 18-3838 Ultra Violet, en blå-basert lilla som tar vår bevissthet og vårt potensial til et høyere nivå. Fra å utforske nye teknologier, til kunstneriske uttrykk og åndelig refleksjon, vil ultra violet vise veien til hva som skal komme", sier Leatrice Eiseman, konsernsjef hos Pantone fargeinstitutt i kunngjøringen.

Redaksjonens favoritter
Vi gleder oss til å møte opp i årets farge både til hverdags og på fest, og vi har selvsagt funnet frem våre egne favoritter.

Genser: Baum Und Pferdgarten, Bluse: H&M, Klokke: Carrie Taylor, Skjørt: Na-kd, Øyenskygge: Mac Cosmetics i fargen Parfait Amour, Veske: Gucci.

Designerfavoritt
På SS18 visningene var det flere designere som viste frem plagg i årets farge. Blant dem så vi Kenzo, Moschino og Gucci. Mange av bloggerne har allerede hengt seg på, og vår egen @eddam er en av dem. Vi digger denne drakten fra Hosbjerg!


Hva synes dere om årets farge?

Omslagsbilde: @eddam