"Dette året har jeg gått gjennom store forandringer"

"Dette året har jeg gått gjennom store forandringer"

Denne ukens blogg er Camilla Cecilia Berentzen! På bloggen hennes får vi lese om mote, skjønnhet og hvor hun er livet akkurat nå - etter flytting til ny by og adopsjon av en liten kattunge. Klikk deg inn for å bli bedre kjent med henne! Profile -

Hei Camilla, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei hei! Jeg har det veldig bra, det er høst og det er fantastisk, og jeg har nettopp adoptert en liten kattunge som leker rundt om her i leiligheten. Det føles helt fantastisk å være ukens blogg, jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk denne muligheten!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min får dere lese om hverdagen min, mote, skjønnhet, tanker og mye mer! Dette året har jeg gått gjennom store forandringer med samlivsbrudd etter et veldig langt forhold, jeg har flyttet til en helt ny by og startet på nytt. Jeg prøver rett og slett bare å finne meg selv etter alle disse forandringene. Så det er der jeg er i livet akkurat nå, og det er noe av det dere får lese mer om på bloggen min.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt beste fototips er å bruke dagslyset for alt det er verdt, lys har alt å si for at kvaliteten skal bli bra nok. Andre fototips jeg har å gi er å være kreativ og kjøre sin egen greie. Det kan også lønne seg å tenke utenfor boksen, både når det kommer til posering og motiv.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Det varierer veldig. Men som oftest er jeg med venninner og ser på en god film eller TV-serie på skjermen mens vi spiser noe godt. Ah, jeg elsker lørdager!

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Det er så mange dyktige bloggere her på Nouw som jeg følger og som inspirerer meg hver eneste dag. Utenom Nouw har jeg blant annet fulgt Anniken Jørgensen, Stina Bakken og Marthe Borge i mange år og fått masse inspirasjon fra dem.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg skulle virkelig ønske at jeg har et skjult talent, men det har jeg dessverre ikke.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år så er jeg gift med drømmemannen og vi bor i et fint hus med blant annet badekar, musikkrom, walk-in-closet og hage. Jeg har drømmejobben og har i tillegg gitt ut 2 bøker. Akkurat nå vet jeg ikke hva drømmejobben er, men at jeg har lyst til å gi ut bøker har vert en drøm siden jeg var 5 år.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Det må være å hele tiden velge kvalitet foran kvantitet, så jeg jobber heller ekstra lenge med et innlegg istedet for å ha hoved fokuset på det å publisere ofte. Det å være 100% fornøyd med det jeg publiserer gir meg hele tiden motivasjon til å gjøre mitt beste igjen og igjen. Jeg prøver også å komme med variert innhold samtidig som det har en rød tråd. Jeg tror også det er viktig å ikke sammenligne seg for mye med andre bloggere, men heller bli inspirert av mange forskjellige og kjøre sin egen greie.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå.
1. Den perfekte høst/vinter kåpen.

2. En hvit vinter og jul.

3. En reise til Paris.

Besøk bloggen til Camilla Cecilia: www.nouw.com/camillacecilia