"Det viktigaste av allt är att klä sig utifrån sig själv"

Veckans blogg är Emma Fridsell. Modeintresserad, modell, kreativ och alltid fylld med energi. Kika in och läs mer! Profile -

Hej Emma, hur mår du?
Hello, jag mår toppen! Mycket roliga projekt just nu och saker som händer. Dock är jag ärligt lite stressad över ett franska prov haha, men vad gör det om hundra år.

Hur känns det att vara veckans blogg?
Att få vara veckans blogg känns hur kul som helst. Jag studsade upp och ner i typ en dag efter att jag fått reda på det.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
På min blogg kommer ni att få läsa om mitt sätt att se på världen, och eftersom jag brinner för mode blir det mycket av just den delen av världen. Jag gillar att inspirera med okomplicerade tips men jag vill ge det en liten twist!

Vilket är ditt bästa modetips, generellt?
När det kommer till mode finns det en mängd roliga tips att leka med men det viktigaste av allt tycker jag är, att du ska klä dig utifrån dig själv. Välj din stil, dina kläder utifrån vad du själv trivs i och vill ha på dig. Inte utifrån vad andra tycker är snyggt, vad andra förväntar sig att du ska ha på dig eller vad normen säger. Mode ska vara kul och något som gör dig glad så låt ingen begränsa dig!

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
En lördagskväll vill jag spendera med många. Först en mysig middag med familjen där mamma och jag står för maten och min lillebror bjuder på skämten medan pappa skrattar. Sedan vill jag fortsätta kvällen med mina kompisar. Vi möts upp och gör oss iordning tillsammans, vi pratar om allt mellan himmel å jord medan smink och klänningar dras på. Sedan ger vi oss ut på äventyr och oftast dansar vi tills natten blir gryning.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Att se till andra bloggar för att få inspiration är något jag kan egna timmtal åt så ni kan nog tänka er antalet bloggar jag följer dagligen. Men mina absoluta favoriter är utan tvekan Maja Why, Hanna MW, Leandra Medine även kallad Man Repeller och Pernille Teisbaek. Tips!

Dela med dig av en dold talang du har!
Det här med dolda talanger är något jag anser mig inte besitta men jag har nog en liten talang för att fixa den perfekta presenten.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
I själva livsstadiet vet jag inte men jag hoppas att ni om 10 år kan stöta på mig när vi hamnar bredvid varandra i den lilla baren på mitt absoluta favorit crêperie i Le Marais (den gamla delen av Paris). Som jag då bor ett stenkast ifrån. Där vill jag varje dag inta min frukost innan jag beger mig ut i den vackra staden som jag ska kalla mitt hem. Vad jag exakt jag jobbar med tror jag kommer vara svårt att definiera men jag vill synas, jag vill göra något annorlunda och jag vill leva livet i modevärlden.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Ett framgångsrecept har jag nog inte, kanske är jag lite mer av en freestylare när det kommer till både bloggen och livet. Men jag får väl säga att en ”ingrediens” är väl att jag försöker ta bloggen och mig själv med en klack spark när det blir för mycket. För er som inte hört detta uttryck betyder det ungefär att allt inte kan tas allt för seriöst. Klart skrivandet innebär ett ansvar men för mig är det viktigt att bloggen är kul. Det är mitt intresse, det jag älskar och det vill jag att det ska fortsätta vara.

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
Haha kan jag inte få nämna 10? Men okej 3 stycken. 
1. I klädväg är det ett par utsvänga manchesterbyxor i grönt.
2.​ En vadlång plisserad kjol också den i grön.
3.​ Sist men absolut inte minst en eld orange fuskpäls denna specifikt från Weekday.

Emmas blogg: nouw.com/emmafri