"det senaste året har jag börjat uppfylla mina drömmar"

Veckans blogg är Elin Hansson som är bloggare och instagramprofil med över 170 000 följare. Hon inspireras av det mesta och bloggen är fylld av snygga outfitbilder som är tagna i naturen. In och läs hennes inspirerande intervju! Profile -

Hej Elin, vad gör du för att peppa igång på en måndag?
Jag brukar se måndagar som en nystart och chans till en bra vecka så med den inställningen blir jag oftast taggad! Tänk en helt ny vecka med nya upplevelser, nya utmaningar och en chans att arbeta hårdare för det som jag och du brinner för. Så positiva tankar är mitt recept! Men såklart har vi alla våra ups and downs och ibland känns måndagar inte så positiva.

Hur skulle du beskriva dig själv och din blogg?
Elin är i både blogg och privat en kreativ person som älskar att inspirera andra. I bloggen visas denna sida upp genom kvalitativa bilder inom foto, mode och resa. Självklart visar bloggen bara en liten del av mig. I bloggen har jag ofta fixat hår, make-up och snygga kläder. Hemma kan jag gå runt lite hur som helst, haha. Önskar nog att jag kunde få fram min skämtsamma/glada sida mer i bloggen. Får se om jag kan lista ut ett sätt! I övrigt föredrar jag nog att bloggen får lov att beskrivas genom vackra bilder, kläder och make-up. Den andra sidan får ni se när ni träffar mig! ;)

Varför började du blogga?
När jag startade bloggen för ungefär sex-sju år sedan gjorde jag det för att dela med mig av mitt intresse för kläder. Jag startade bloggen med en drivkraft att driva en framgångsrik och välgjord blogg även om jag till en början inte var så bra som önskat. Skolan kom emellan och jag hade inte riktigt lärt mig ordentligt hur kameran fungerade etc. Men jag hade nog ändå en tanke om att försöka satsa på bloggen sakta men säkert. Det är väl ändå det senaste året som jag känt att jag börjar uppfylla den drömmen och känner att det jag gör är bra!

Vilka är dina bästa fototips?
Mina bästa fototips är att ha som regel att vinkel, motiv och ljus är a och o för att få en bra bild. Våga testa nya vinklar, våga leta efter nya motiv och testa dig fram gällande ljus! Glöm alla fotoregler utan låt känslan och kreativiteten föra dig och ditt fotointresse framåt. Lycka till!

Vad gör du helst på helgen?
Helger brukar jag ägna åt bloggen. Det är under helgen jag ofta kör mina photoshoots och tar igen det jobb jag inte hunnit med under veckan. Men självklart skiljer sig en helg från en annan. Ena helgen slår jag klackarna i taket, en annan ägnar jag fredagskvällen åt jobb medan jag den tredje bara är hemma och myser med nära och kära. En kombination av jobb, lite party och lite mys och träning låter oftast perfekt i mina öron!

Vilka influensers inspireras du mest av? Och varför?
Jag inspireras av naturen, människor, av att resa och ingen specifik person. Det låter lite flummigt men jag kan egentligen inspireras av vad som helst. Är jag ute i naturen och ser en fin färg där är det inte sällan jag sedan köper ett plagg i den kulören, möter jag en ny person kan intrycken som det ger inspirera mig att se saker ur nya perspektiv! När jag reser runt i världen och ser andra kulturer kan det också inspirera. Ibland öppnar jag ett modemagasin och inspireras av det. Så mitt svar är: världen inspirerar mig och den gör det för den är så vacker på många sätt! Inte bara inom mode och foto utan på många plan i livet.

Vad har du för mål med din blogg?
Elin never stops är mitt mål med bloggen, haha. Mitt mål är att driva en ännu mer framgångsrik instagram samt blogg där jag utvecklar mig och når ut till ännu fler. Bloggen är vad jag vill och då kämpar jag hårt för det! Så mig får ni se mer av framöver.

Vad gör Elin om 5 år?
Om fem år bor jag utomlands, arbetar heltid med eget företag som delvis är bloggen men också andra projekt inom digitala medier/foto och mode. Om fem år har jag sett fler vackra platser i världen och rest åtminstone en eller två gånger tillbaka till Nya Zeeland!

Vad önskar du dig just nu?
En flygbiljett någonstans, tack!

Elins blogg: nouw.com/fbyelin