"Det handler om å brenne for de ordene du skriver"

"Det handler om å brenne for de ordene du skriver"

Denne ukens blogg er Christina Jahren. På bloggen sin tar hun oss med inn i sin verden bestående av foto, bøker, musikk, kunst, reiser og drømmer. Klikk deg inn for å bli bedre kjent med henne! Profile - 1


Hei @christinajahren, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! I dag er en flott dag og humøret er på topp! Det er kjempe spennende å være ukens blogg, gleder meg masse til å vise dere hvem jeg er og hva denne bloggen inneholder!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Jeg liker å se på meg selv som en kreativ sjel på leting etter noe mer og som krydrer hverdagen med farger. Derfor vil dere få en god kombinasjon av farger, bilder, dikt, skincare (er en skincare geek), og selvfølgelig masse reise- og moodboardinspirasjon. Elsker å reise og dele med leserne mine hva som finnes der ute!

Hva er ditt beste fototips?
Åååh dette spørsmålet er gull! Alle nevner jo dette med lys, men jeg mener også at det ikke bare handler om å finne det riktige lyset, men også leke seg med det. Det kommer frem mange effekter og kontraster i leken med lyset. Et tips kan være å bruke rekvisitter som stearinlys, en liten lampe eller rett og slett gå ut i skogen, ved et vann eller steder med flater som reflekterer lys. Gullkorn kommer frem i slike prosesser.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
På lørdagskvelden finner du meg omringet med venner, kjæresten, noe godt i glasset og god mat.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg har et knippe med blogger jeg må innom hver dag, blant annet Eirin Kristiansen, Annijor og @eddam

Hva er ditt skjulte talent?
Om dette kan defineres som et talent kan diskuteres, men jeg sluker popcorn. Jeg kan lett spise en 3-pakk. Utenom det kan jeg også bevege på ørene!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Forhåpentligvis har jeg leilighet eller hus med kjæresten og befinner med i Norge. I tillegg har jeg en jobb jeg brenner for. En jobb som gjør at jeg står opp og gleder meg til å starte dagen. Jeg håper også jeg har et lite rom hvor planter og blomster kan vokse fritt.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg har troen på de som blir inspirert av egne tekster og tror på sitt eget budskap. Det handler om å brenne for de ordene du skriver og sette det sammen med bildene du skaper. Da vil både du og bloggen fremstå slik du ønsker at andre lesere vil motta det.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Akkurat nå ønsker jeg å kaste en pil på et verdenskart og sette meg på flyet dit pilen traff. I tillegg ønsker jeg meg vår og et gult klesplagg.Christina sin blogg: www.nouw.com/christinajahren