"Det finns inget bättre än att utvecklas"

"Det finns inget bättre än att utvecklas"

Denna veckan får vi följa Johanna Kindbom - en målmedveten tjej vars hjärta bankar hårt för att upptäcka nya platser i världen. I framtiden bor hon utomlands och hoppas att driva en av landets största bloggar. Häng med! Profile - 16

Hej Johanna, vad gör du för att peppa igång på en måndag?
För att peppa igång en måndag gillar jag att få gjort saker, då det känns som att det ligger till grunden för hela veckan. Men också att hitta på något kul peppar mig såklart! Som att gå på en promenad med en bästa vän, äta god mat eller att göra något oväntat!

Hur skulle du beskriva dig själv och din blogg?
Jag skulle kortfattat beskriva mig själv som väldigt motiverad, driven och med höga drömmar. Jag vet vad jag vill och jag ska uppnå det. Jag är också alltid väldigt glad (ofta rätt flummig) och älskar mode och fotografering. Allt det här kommer att återspeglas i bloggen såklart!

Varför började du blogga?
Jag började från första början bloggen då jag brann för det, det gör jag fortfarande och det kommer jag alltid att göra. Så, helt enkelt för att det är någonting som jag älskar att göra. Dessutom vill jag självklart också inspirera och peppa så många som möjligt!

Du reser en del och snart ska du på äventyr igen! Berätta; vad är det bästa och sämsta med att resa för dig?
Det bästa med att resa? Det gör mig så glad. Jag älskar att uppleva nya miljöer, se nya städer och glädjen det ger mig. Att se världens alla håll och kanter, träffa människor från hela världen och se platser så vackra och inspirerande att det kan motivera samt glädja mig, är det bästa jag vet. Det sämsta med att resa? Jag ser ingen nackdel med det, alls faktiskt. Jag älskar allt kring att resa!Vad gör du helst på helgen?
En perfekt helg för mig består av en blandning av lite allt möjligt. Helst av allt börjar jag gärna helgen med en god brunch, för att senare mot kvällen ta några drinkar med nya som gamla människor. Jag älskar äventyr, men även en myskväll är verkligen precis vad man behöver ibland. Samtidigt vill jag hinna med att jobba mot mina mål, det så vidare genom att exempelvis träna, fota, plugga samt blogga.

Vilka influensers inspireras du mest av? Och varför?
Detta varierar ofta och med tiden, men just nu inspireras jag mest av allt av Janni Delér, Natascha Lindmark och Elsa Hosk. Det så vidare tre balla, inspirerande tjejer med en fantastisk stil från lilla Sverige som nu är otroligt framgångsrika.

Vad har du för mål med din blogg?
Jag har höga mål med min blogg! Framförallt tycker jag att det är otroligt roligt att blogga, det är ju vad jag brinner för. I och med det har jag självklart mängder av höga mål! Först och främst att utvecklas, det finns inget bättre än det och jag vill och ska bara bli bättre hela tiden. Mitt högsta mål är att bli den bästa bloggaren någonsin.

Vad gör Johanna om 5 år?
Om 5 år kommer jag att befinna mig utomlands, i New York eller kanske Milano, där jag kommer att plugga för att uppnå exakt vad jag vill. För att uppnå mina höga drömmar! Och bloggen? Den kommer vara en av Sveriges mest framgångsrika bloggar.

Vad önskar du dig just nu?
Nu när jag precis tagit studenten har jag bara en sak jag tänker på och det är att RESA! Såå, kanske en flygbiljett till New York med vännerna? Eller kanske till Barcelona eller Los Angeles? Jag önskar och hoppas också att många nya människor hittar till min blogg under denna veckan! Samt att jag lyckas inspirera er varje dag.Johannas blogg: nouw.com/johannakindblom