"Det er viktig å satse på det man vil"

Denne ukens blogg er Emilie-Alexandra. Med interesserer som favner de fleste felt, blir bloggen en kombinasjon av alt. Klikk deg inn for å lese mer om hennes skjulte talent og hvordan hun bruker det! Profile - 3

Hei Emilie-Alexandra, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei, tusen takk som spør! Akkurat nå har jeg det faktisk veldig fint, og det er det ikke alltid jeg har hatt! Det å være ukens blogg er SÅ morsomt, og jeg skjønte det ikke helt i starten, haha! Først trodde jeg det var en «spammail», men neida!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Jeg baserer bloggen min på hverdag og det jeg interesserer meg for. Det går i sunne kostholdstips, anbefaling av treningstøy/produkter, politiske debattinnlegg og litt personlige innlegg. Alt i alt går det egentlig i mye forskjellig, litt utifra dagsform.

Hva er ditt beste fototips?
Det viktigste er godt lys, og klare bilder!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Haha, jeg føler meg litt som 80 år når jeg svarer på dette, men det jeg aller helst gjør på lørdagskvelden er å hoppe i pysjen, ta på ullsokker, lage noe digg å spise og ligge på sofaen med Netflix hele kvelden.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Martine Halvorsen, Anniken Jørgensen, Kristin Gjeldsvik, Kenzas og Elin Bergius!Hva er ditt skjulte talent?
For å være helt ærlig er skriving min ting. Jeg elsker å skrive, og det har alltid vært veldig meg. Det å ytre meninger, tanker og følelser føles så fint!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Jeg regner med at jeg er ferdig med utdannelse, er i jobben jeg elsker, har familie og hus. Hvis ikke så er det jo alltid en drøm å befinne seg i utlandet og finne på et eller annet morsomt! Har veldig lyst til å jobbe noen måneder på barnehjem i f.eks Afrika!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Det viktigste for meg og min blogg er å skrive om det som interesserer meg. Interesserer det meg ikke blir det heller ikke så bra som jeg ønsker. Det er også viktig å satse på det man vil. Ønsker man å nå ut til mange får man det til, bare man brenner for det! Det er også viktig å ta litt sjanser i livet, og uten å røpe for mye holder jeg på med noe spennende jeg håper går i orden!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå:
Akkurat nå drømmer jeg om en ferietur, billetter til ulike konserter og en spa-dag med min nærmeste venninne.Besøk bloggen til Emilie-Alexandra her: www.nouw.com/emiliealexandra