"Det er så mange som inspirerer meg i bransjen"

Denne ukens blogg er Ellen Bui, også kjent som BE YOU I her hos oss. På bloggen sin deler hun mye om mote og skjønnhet, men hun tar oss også med på reiser og deler nyttige tips og triks. Klikk deg inn for å lese intervjuet vi har gjort med henne denne uken! Profile - 2

Hei Ellen, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Heisann! Jeg begynner faktisk å nærme meg slutten av bachelorgraden min nå så er kjempespent og har det nokså bra. Å være ukens blogg er ganske så motiverende, det viser vel på en måte at jeg har gjort noe riktig? Haha.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen får du litt av hvert, egentlig. Jeg sikter mot å skrive om det som inspirerer og interesserer meg, noe som gjerne faller under kategorien skjønnhet og mote, men inkluderer også tanker jeg føler andre kan relateres til og tips jeg føler flere kan få bruk for.

Hva er ditt beste fototips?
Vær komfortabel! Det er så viktig å være komfortabel med omgivelsene og deg selv når du tar bilder. Det syntes veldig godt om du er ubekvem. Annet enn dette har trikset mitt den siste tiden vært å ha på briller dersom jeg ikke føler meg selv 100% den dagen. Det gjør så mye med looken!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Lørdagskvelden går gjerne ut på å slappe av hjemme med familien eller kjæresten. Det er en av de få stundene man virkelig får slappet av i uka siden søndag ofte går ut på å forbrede seg mentalt for den nye uken som kommer. Alternativt kobler jeg til harddisken og ser gjennom mine favoritt episoder fra FRIENDS.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Det er så mange som inspirerer meg i bransjen, men mine topp tre favoritter må være Ellen V Lora, Camila Torres (aka @Gambitsky) og Tsutsumi Hoang. De setter nye standarder for kreativitet og det er alltid så mye arbeid som ligger bak alt de legger ut.

Hva er ditt skjulte talent?
Hmm.. Jeg har et par skjulte talenter, men de jeg liker å fortelle om mest er vel at jeg kan hele FRIENDS serien inn og ut og jeg kan spise kyllingvinger helt rent uten å bruke fingrene mine, haha.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Forhåpentligvis driver jeg med en jobb jeg elsker og lever vel og komfortabelt med gode problemer i livet.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Kreativ inspirasjon er gjerne viktig når jeg legger ting ut på bloggen. Jeg vil utfordre meg selv og utvikle mine kreativitet samtidig som jeg også publiserer innhold som vil gjøre inntrykk hos leseren.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
- Bachelorgraden min
- God helse for hele familien, spesielt mamma
- Alt fra Tatcha


Besøk bloggen til Ellen: www.nouw.com/beyoui