"Det er ikke lenge til jeg drar på nye eventyr"

"Det er ikke lenge til jeg drar på nye eventyr"

Denne ukens blogg er Melisa Aurora. På bloggen hennes får dere lese om alt fra reiser og mote, til matoppskrifter og trening. Hun har akkurat kommet hjem fra en lang reise og bildene får oss til å ville dra verden rundt. Klikk deg inn for å bli bedre kjent med henne! Profile - 4

Hei Melisa Aurora, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?

Hei du?? Her går det veldig fint, til tross for alt regnet i Bergen, haha. Kjenner jeg gleder meg til å reise igjen! Det er så kjekt at jeg har blitt valgt ut til å være ukens blogg, tusen takk!! Motivasjonen er på topp og jeg gleder meg til å poste masse.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?

På bloggen min kan dere lese om alt fra reiser og mote til matoppskrifter og trening. Fremover kommer det sikkert til å gå for det meste i reiseinnlegg da jeg nylig kom hjem fra en 4 måneder lang reise hvor vi besøkte 13 forskjellige land. Så kan jeg også røpe at det ikke er lenge til jeg drar på nye eventyr faktisk!

Hva er ditt beste fototips?

Mitt beste fototips må vel være å ha en ren og ryddig bakgrunn. Jeg pleier å være ganske nøye på hva som kommer i bakgrunnen når jeg tar bilder. Det blir ofte litt løfting og flytting av ting for å si det sånn, haha! Det er selvfølgelig ikke alltid like lett men jeg prøver så godt jeg kan eller finner et annet sted.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?

Åh, det varierer veldig! Når jeg ikke er på reise, pleier jeg som oftest å dra på trening, være med noen venninner og spise masse deilig mat med en god film eller serie på skjermen. Hvis det er fint vær eller skjer noe gøy så synes jeg det er veldig kjekt å dra ut på byen også! Men jeg prøver å spare festingen til reisene, haha.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?

Hmm, jeg er faktisk ganske dårlig på å lese blogger dessverre. Den eneste bloggen jeg leser fast er min kjære søster, Marta Alise, som også blogger her på Nouw. Jeg får selvfølgelig mye inspirasjon fra henne, og ikke minst motivasjon! Kunne ønske vi bodde i samme by slik at vi kunne ta bilder og hjelpe hverandre. Bli skikkelig bloggsøstre!!

Så har jeg alltid vært stor fan av Fanny Lyckman og stilen hennes! Men hun blogger dessverre ikke lenger.

Hva er ditt skjulte talent?

Denne måtte jeg også gruble litt på. Jeg kan bruke tærne mine som en ape, hahah. Neida, eller joda. Men et “talent” som gjør mer nytte for seg er at jeg er ganske flink til å finne skjulte skatter i butikkene. Spesielt i salgsstativene. Der er det ofte masse gøye farger, mønstre og fasonger. Gjerne ting andre ikke kan se for seg vil bli kult på eller som de ikke tørr å gå med selv!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?

Ææ, om ti år er jeg akkurat 30 år gammel! Jeg håper jeg har en jobb som lar meg reise og oppleve mye nytt. Planen er å starte noe eget, men hva det blir vet jeg ikke enda. Ellers håper jeg på at jeg har møtt mannen i mitt liv og skal begynne å starte familie. Drømmen er å oppdra barna i et strandhus i Hawaii eller noe, med min egen økologiske grønnsakshage og muligheten til å kjenne sanden mellom tærne hver dag. Ahh, tenk det!!

Hva er fremgang oppskriften for deg og din blogg?

Å ta masse fine bilder som kan inspirere andre, være meg selv og ikke bry meg om hva folk tenker!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå

At hunden min er frisk på helsesjekken denne uken
At den globale oppvarmingen stopper
En ny macbook

Besøk bloggen til Melisa Aurora: www.nouw.com/melisaaurora