"Det är viktigt att sysselsätta sig med saker man mår bra av"

"Det är viktigt att sysselsätta sig med saker man mår bra av"

Hos Lina bjuds vi på en ofilterad verklighet med allt ifrån hur det är att vara drabbad av en depression till hennes tips för mode och inredning. Vi hinner snacka skönhetstips, hennes största mål och hur hon finner styrka i att vara kreativ. Profil - 15

Hej Lina, berätta lite om dig själv, vem är du?
Hej! Jag heter som sagt Lina och är en 23-årig dalkulla som bor i Borlänge i min 2:a på 47kvm. Vanligtvis jobbar jag som personlig assistent åt den finaste tjejen jag träffat, men sen 5 månader tillbaka är jag sjukskriven pga min utmattningsdepression och PTSD. Under sjukskrivningen har jag lärt mig hur viktigt det är att sysselsätta sig med saker man mår bra av, vilket för mig alltid landat i musiken, inredning och mode. Jag älskar att få vara kreativ och det hänger ju ihop med mina intressen.

När jag inte pysslar med något av ovanstående föredrar jag lugna myskvällar hemma med vänner och familj <3

Vad får vi läsa om i din blogg?
Min blogg har alltid varit en plattform jag är väldigt personlig på och jag skulle nog vilja påstå att jag skriver om min vardag på ett ganska "ofiltrerat" vis. Just nu får man därmed en ganska tydlig inblick i hur det är att vara sjukskriven och brottas med jobbiga känslor, samtidigt som jag gärna blandar det med tips inom allt från mode, inredning och skönhet till mina favoritkonton på Instagram.

Jag har dessutom ganska nyligen startat en YouYube-kanal där man kan följa mig i rörligt, så det delar jag också genom min blogg. Vi kanske kan sammanfatta den som en påse gott & blandat, helt enkelt!Var får du din blogginspiration ifrån?
Jag har, som jag nämner ovan, alltid älskat det kreativa! Allt ifrån låtskrivandet till inredning hemma och klippa ihop kollage till en blogg. Det bästa med att blogga är nog den gemenskapen man känner med sina läsare. Hur man kan hjälpa varandra trots att man är främlingar. Så jag tror att det är en blandning av de två: Att jag i grunden är kreativ, och att jag alltid älskat att kunna nå ut till andra och få feedback på det jag gör. Det fyller mig med inspiration!

Du ser alltid så "put together" ut. Så, vi är såklart supernyfikna på; vilka är dina allra bästa skönhetsknep och tips?
Haha, det var en ovanlig men fin komplimang <3 Det är först nu, de senaste månaderna, som jag börjat ta tag i min hudvårdsrutin ordentligt. Det gör såklart stor skillnad för en hud som tidigare bara varit van vid tvål och vatten..!. Men det bästa tipset under vinterhalvåret är nog att hitta en riktigt bra fuktmask som får verka under natten. Det hjälper mig att slippa torr och fnasig hud.

Jag tänker att det är ett ypperligt tillfälle att dela en uppdaterad hudvårds- och sminkrutin på bloggen nu under veckan. Så är man särskilt nyfiken på något utav det kan man hålla ögonen lite extra öppna inför just de inläggen.

Vad drömmer du om att göra om 5 år?
Idag är mitt största mål att ha rett ut mina trauman och bli frisk från depressionen. Det är ett stort mål i sig, som jag är helt säker på att jag kommer kunna klara med rätt hjälp och lite tid. Annars önskar jag att min familj får fortsätta vara friska, pigga och lyckliga, att jag är gift med mitt livs kärlek och att jag hunnit vara iväg på några minnesvärda resor.

Så vore det såklart häftigt att få släppa en singel och att kunna försörja sig på sina sociala medier. Men sånt är bara bonus <3


I Linas blogg läser vi allt ifrån personliga inlägg om vägen ur en depression till inredning - hon beskriver det som "påse gott & blandat"


Fem snabba frågor:

Kaffe eller te
-
Ouuff, Te! Kaffe kommer jag nog aldrig lära mig tycka om.

Avslappnat klädd eller uppklädd
- Avslappnat! Älskar att klä ner festliga plagg med sneakers till exempel.

Film eller serier
- Hmm. En riktigt bra serie räcker ju längre än en riktigt bra film. Så, serie!

Sneakers eller klackar
- Med tanke på vad jag sa ovan får jag nog säga sneakers på den!

Storstad eller landsbygd
- Eftersom jag är uppvuxen i en liten ort på landsbygden och älskar att vara där så får nog mitt svar bli landsbygd faktiskt. Storstad trivs jag i för en helg, men sen vill jag tillbaka till det lugna och trygga :)