"Det är små detaljer som gör stylingen"

Veckans blogg är designern Lisa Johansson som bor i Göteborg. Hon älskar mode och att resa vilket vi kommer få läsa mycket om i hennes härliga blogg. Häng med och läs hennes intervju här nedan! Profile -

Hej Lisa, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Jag mår jättebra och det känns väldigt spännande att vara veckans blogg!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Ni kommer få följa mitt liv i Göteborg. Jag jobbar med mode så det är oundvikligt att jag inte kommer dela med mig med massa modetips och även vad jag handlar och inspireras av. Även en hel del resor då jag älskar att resa och även gör det en del i jobbet. Och såklart mat, jag älskar mat!

Vilket är ditt bästa modetips?
Att hitta sin egen ”safe zone”, outfiten som aldrig kan gå fel och som inte ger dig ångest den där tisdagsmorgonen. De perfekta svarta byxorna, schyssta sneakers och en skjorta är det för mig, sen är det bara att bygga utifrån det. Knyta en sidenscarf runt halsen och slänga på en skinnjacka för en citychic look, eller matcha vita skjortan med en svart spets BH och byta dina sneakers till high heels för en parisisk look passande en after work med tjejerna. När du väl har hittat din siluett som gör det bästa för din kroppsform kommer det helt plötsligt kännas så mycket enklare att våga ta ut svängarna i stylingen. För det är de små detaljerna som verkligen gör det. Sen är såklart det alltid viktigt att ha en hel och ren outfit, jag brukar spraya mina kläder men lite vatten, och hänga på galge dagen innan, då blir de släta och fina. Perfekt resetips när man reser och inte orkar stryka allt som har blivit skrynkligt i väskan.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Jag har aldrig träffat någon som lagar så god mat som min pojkvän, så det får nog bli hemma med honom och ett glas vin och lite chark till förtugg på balkongen om vädret tillåter. Och sedan risotto. Eller testa en av alla de fantastiska nya restaurangerna som hela tiden öppnar i Göteborg då vi älskar att äta ute. Jag älskar mysiga helger för att ta igen en hektisk jobbvecka.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Det finns så många kreativa och inspirerade bloggerskor nu så det är svårt att välja. Jag älskar HannaMWs sprudlande look som hon gör så bra, och Ellen Cleasson och Caroline Sandström för deras avslappnade och coola stilar.

Dela med dig av en dold talang du har!
Man borde ju tycka att jag kan rita eftersom jag är designer, men det kan jag inte.. :) Jag kan somna på ungefär 15 sekunder, vilket inte alltid är en bra egenskap då jag sett klart väldigt få filmer. Men det är väldigt bra då jag pendlar med buss. Det finns fortfarande platser mellan Göteborg och Borås jag aldrig har sett trots att jag åkt samma väg fram och tillbaka i 5 år. Och jag vaknar alltid precis innan jag ska gå av trots att min hållplats inte är den sista!

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Jag hoppas på att ha levt lite, kanske testat någon ny stad tillsammans med pojkvännen, och sedan landat tillbaka i Göteborg. Och fortfarande jobba med mode. På 5 år inom branchen har jag gått från designassistent, till att vara konceptdesigner, jobbat med sociala medier, jobbat som trendkoordinator, stylat och rest världen över med stora produktioner för att spela in TV-reklamer. Så jag känner att inget är omöjligt och att allt kan hända! Jag har mina tankar. Ni får helt enkelt följa mig för att se vad som händer :)

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Att vara ärlig och dela med mig av allt det godaste livet har att erbjuda :)

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
-
En pizza och en Aperol Spritz för jag såg det precis på en instagrambild. Jag är så lättsåld.
-
En perfekt svart mellanstor väska som jag tror att jag ska hitta i New York och säkert kommer spräcka hela resekassan.
-
Visst önskar man alltid efter en helg?

Lisas blogg: nouw.com/lisaamelie