Det är okej att vara fåfäng!

Vi vill alla visa upp den bästa sidan av oss själva. En lyxig, härlig, rolig, glad version av det vi är och gör. Och vi är alla medvetna om att det handlar om just det – en redigerad bild av livet. Profile -

Det är inte bara du, vi lovar. Alla har stått där framför spegeln och provat outfit efter outfit i jakt på den perfekta looken. Alla har tagit tjugotre selfies innan bilden känns helt rätt. Du är inte den enda som skapar små stilleben därhemma utifrån hur snygga de blir på en Instagrambild. Det är inte bara du som fotar ostronen som din kompis beställer och lägger upp dem på Facebook, trots att du egentligen tycker att ostron är det äckligaste som finns och aldrig skulle få för dig att äta dem.


Nu vill Nouw tillsammans med Synsam gräva lite i vår tids mest vardagliga dödssynd: fåfängan. Vad är det som driver fåfängan, och hur långt är vi beredda att gå för ytligheten?


Men vi börjar redan nu med att göra en sak helt klar: Det är okej att vara fåfäng. Det är till och med rätt roligt faktiskt. För det allra viktigaste är att vara lite bjussig mot sig själv, och att våga skratta åt fåfängan – både din egen och andras. 


Artikeln är ett samarbete med Synsam.


PS. Nu visar vi sanningen bakom bloggstjärnan Michaela Fornis Instagram