"Det är häftigt att se hur mycket man hinner utvecklas som person"

"Det är häftigt att se hur mycket man hinner utvecklas som person"

Trots sin unga ålder har Rebecka varit en del av bloggvärlden i nästan ett decennium - där vardagsbetraktelser, mode och stort fokus på foto har skapat en fin minnesbank. Vi pratar om varför hon hellre fotar än skriver, om inspirationskällor och pirret hon känner inför framtiden. Profile - 13

Hej Rebecka, berätta lite om dig själv, vem är du?
Hej på er! Jag heter Rebecka Flinkfelt och fyllde arton för en vecka sedan. Jag är uppvuxen och bor i den härliga skärgårdsstaden Vaxholm som ligger utanför Stockholm. Mina största intressen är fotografi, som jag för tillfället pluggar på ett gymnasium i centrala Stockholm. Förutom det har jag ett stort intresse för mode och musik, även djur har en speciell plats i mitt hjärta. Jag startade min allra första blogg när jag var endast tio år gammal och fick nu i våras möjligheten att flytta över till Nouw. Det känns så roligt!

Vad får vi läsa om i din blogg?
I min blogg får ni läsa om allting ifrån min vardag till mode och fotografering. Det är som en personlig dagbok många gånger, men även ett ställe där jag vill kunna inspirera.

Var får du din blogginspiration ifrån?
Kort och gott är det min omgivning som inspirerar. Alltifrån min familj och vänner, men också att se människor på stan. Jag är den som älskar att leta efter inspiration på flera olika plattformar och ibland dyker det bara upp bland mina tankar.

På din blogg ser vi en härlig blandning av mode och vardag. Vad är det bästa med att samla din vardag och dina minnen i bloggen?
Det allra bästa är att kunna kolla tillbaka på sitt liv som inte många kan göra. Det är fint att spara minnen och sånt som man glömt bort, för att sedan komma ihåg varje liten detalj. Det är även häftigt att se hur mycket man hinner utvecklas som person. Det är så lätt att blunda för, men när man får en överblick kan man se vad som faktiskt har hänt.Vad drömmer du om att göra om 5 år?
Jag har många tankar och idéer om min framtid. Om fem år så hoppas jag att jag kan fortsätta hålla på med mina sociala medier, det är någonting jag verkligen brinner för. Jag vill ut och upptäcka världen så därför vill jag resa så mycket jag kan. Förhoppningsvis har jag flyttat hemifrån och har lyckats bygga upp ett eget liv med vänner och kanske har jag blivit riktigt kär? Jag har även drömmar om att starta något eget företag och jag hoppas att jag kan vara på banan att utbilda mig till fotograf. Åh vad jag tycker om att drömma, det ska bli spännande att se hur mycket av det här som går i uppfyllelse!


Fem snabba frågor:

Avokadomacka eller sötpotatis-pommes
Åh ni ger mig en svår här. Båda är stora favoriter för mig, men sötpotatisen vinner denna omgång.

Göteborg eller Stockholm
Oavsett hur mycket jag älskar västkusten och den härliga dialekten så måste jag ändå säga Stockholm.

Sommar eller vinter
Utan tvekan sommar. Jag är nog den som ogillar vintern mer än någon ni tidigare mött haha!

Aldrig skriva igen eller aldrig fota igen
Aldrig skriva igen. En bild går att tolka på många olika sätt och det är trots allt min största passion.

Film eller serier
Serier! Det är ju så kul att få leva sig in i det hela, mer än vad filmer brukar göra.