"Det absolut bästa är att vi bygger ett hem ihop"

"Det absolut bästa är att vi bygger ett hem ihop"

Denna veckan får vi följa Lovisa Wallin - en härlig livsstilsbloggare, som faktiskt började bloggkarriären med en matblogg. Här snackar vi om att renovera ett hus, hur hennes kompis beskriver henne och om Lovisas framtida önskan om att ta fram en klädkollektion. Profile - 8

Hej Lovisa, vad gör du för att peppa igång på en måndag?
På söndagen ser jag till att ha minst två timmar för mig själv. Då kör jag lite spakväll, städar och planerar och strukturerar hur veckan ska se ut. I bästa fall lägger jag fram en riktigt snygg outfit så jag blir inspirerad när jag vaknar på måndagen. Ofta är planering A och O för att jag ska ha en bra dag då jag lever ett rätt stressigt liv så om jag vaknar på rätt sida ligger det oftast kvar hela dagen.

Hur skulle du beskriva dig själv och din blogg?
Jag var tvungen att be en kompis beskriva mig och hon sa såhär: Bloggen är nog rätt ytlig jämfört med hur jag själv är. Ibland skriver jag om lite känslor när jag verkligen måste skriva av mig men om jag bråkar med min pojkvän kanske jag lämnar ute just det. Kanske skulle beskriva min blogg som glad och inspirerande, typ hur jag ser på mig själv när jag är på topp liksom.

Varför började du blogga?
Jag började för 2 år sen med (hör och häpna) en matblogg som jag hade ihop med annan tjejkompis. Varför vet jag inte då jag inte är bra på att laga mat men jag var väl uttråkad. Efter ett tag hoppade min tjejkompis av och ju mer tiden gick utvecklades bloggen till mer livsstil och mindre mat. Min pojkvän tackar för det då han inte var toknöjd med mina köksinsatser haha.

Du är mitt upp i att renovera ett hus med din pojkvän. Vad är det bästa och sämsta ni upptäckt med att totalrenovera ett hem?
Blir lika chockad varje gång jag hör frågan, typ som jag inte ens vant mig med tanken själv. Har jag och min pojkvän verkligen köpt hus i 24-års ålder? Det absolut bästa är att vi bygger ett hem ihop, som blir snyggare än vad vi någonsin trott. Det sämsta är nog att mycket fokus blir på huset och mindre på att ha kul ihop... så det är klart förhållandet får en smäll av det, men tycker vi klarat det bra.Vad gör du helst på helgen?
På fredagen gör jag mig snygg ihop med några kompisar, käkar middag och möter sedan min pojkvän och hans vänner på Sturehof för att sen fortsätta kvällen på suite eller V. På lördagen vill jag bara chilla. Brukar boka in någon brunch eller prommis men inge mer för att sen på söndagen kunna var någorlunda produktiv. Då förbereder jag inlägg, fotar osv.

Vilka influencers inspireras du mest av? Och varför?
Jag är typ besatt av Xeniaoverdose, älskar hennes stil, flöde och personlighet. Tror hon är den enda jag faktiskt blir inspirerad av som jag inte känner. Resten av bloggarna jag läser är för att jag känner personerna och dom inspirerar mig såklart massor. Du måste omge dig med kreativa människor för att att drivas fram.

Vad har du för mål med din blogg?
Mina två mål (än så länge) är att inspirera mer. Jag vill att dom som följer mig verkligen faller för det jag gör, inte för att jag är "en snygg tjej på Instagram och blogg" utan för det jag skapar. Sen att tjäna mer pengar. Det låter kanske girigt men lägger ned så mycket tid på mina sociala medier så självklart vill jag tjäna lika mycket som jag lägger ner tid. Det är först på senare tid jag faktiskt sagt nej till grejer som ger dåligt betalt. Det var en negativ stress i mitt liv som nu är borta, dels tackvare säljteamet här på Nouw som hjälpt mig hitta en bättre prisbild :)

Vad gör Lovisa om 5 år?
5 år känns så långt bort men jag gissar att jag bor i hus (dock ett annat hus än det vi har idag som ligger närmare där jag och min pojkvän är uppväxta). Jag lär ju ha ett barn, kanske ett andra som är på G. Jag hoppas att jag fortfarande bloggar och drömmen är väl att jag skapat en klädkollektion som skriker Lovisa. Blivit så intresserad av att skapa på senaste och fått så mycket ideér som jag hoppas på att fullfölja.

Vad önskar du dig just nu?
Tre saker som jag gärna skulle önska just nu: Flytta in i huset (typ helst igår), en Jumbo Chanel Flapbag och en resa till NY eller Paris.Lovisas blogg: nouw.com/lovisawallin