denne ukens blogg: Synne Jørgensen

denne ukens blogg: Synne Jørgensen

Hun er en jente på 24 år som elsker designerklær og blogger om alt mellom mote og trening. Ukens blogg hær på Nouw er Synne Jørgensen Livang. Profile -

For de som ikke har lest bloggen din, hvem er Synne?
Jeg er en jente på 24 år, som har bosatt meg i Bergen for å studere psykologi. Her går jeg mitt 3 semester, og trives veldig med det. Jeg har en stor kjærlighet til både mote, interiør, trening og reise, og det er som regel disse tingene du får lese om på min blogg. Jeg er litt for glad i fine designer-items, og det er alltid en veske eller et par sko på ønskelisten min.

Hvordan har det seg at du begynte å blogge?
Jeg var vell bare rundt 15-16 år når jeg for første gang opprettet en blogg, og da tror jeg det var mest for å ha et sted å skrive. Så reiste jeg på utveksling, og da ville jeg ha en blogg for å oppdatere alle hjemme, og deretter fortsatte jeg bare når jeg kom hjem også.

Hva blogger du om?
Bloggen min er en livsstilsblogg, hvor du får en pose godt og blandet, med både mote, reise, trening, mat og vanlige hverdagsoppdateringer. Jeg elsker fine ting, og det kommer ofte endel innkjøp på bloggen.

Hvorfor leser folk akkurat din blogg, tror du?
Hmm, den var vanskelig. Jeg tror det må være fordi bloggen min er ganske variert, og du får både mote, reise, tips og andre ting på bloggen.

Er det stor forskjell mellom bloggens Synne og virkeligheten?
Nei, det er faktisk ikke det. Bloggen er ikke så personlig, men jeg prøver å skrive om både oppturer og nedturer så leserne skal få et innblikk i den virkelige hverdagen min. Jeg vil gjerne fremstille meg selv slik andre ser meg i virkeligheten.

Hvordan vil du beskrive bloggen?
Den er som sagt veldig variert, med både hverdagsoppteringer, antrekksposter, litt interiør fra leiligheten min og mye oppdateringer når jeg er ute å reiser.

Har du noen gang skrevet noe som du har angret på i etterkant?
Nei, det tror jeg ikke. Kanskje jeg hadde blitt flau om jeg leste noen innlegg fra da jeg var 16, men når jeg flyttet bloggen min for endel år siden slettet jeg også hele arkivet på den gamle bloggen.

Hva får vi ikke lese om i din blogg?
Samfunnsdebatter og verdensproblemer har enda ikke sett dagens lys på denne bloggen, og det får dere heller ikke lese om her. Men jeg skal prøve å være litt mer personlig i noen innlegg fremover, uten filter og myke kanter.

Hva kjennetegnes en bra blogg av?
Personlig er jeg veldig glad i tekst, og en humoristisk tekst eller en velformulert tekst er det jeg setter høyest. Selvfølgelig er det visuelle viktig, både når det kommer til innleggsbilder og design, for det er her jeg fanges til å eventuelt ville lese mer.

Fortell tre ting som vi ikke visste om deg.
1. Jeg spiser som en hest. Jeg elsker mat, og gleder meg til middag hver eneste dag. Heldigvis for min del er jeg veldig glad i å trene også.
2. Jeg sluttet å snuse for 9 måneder siden, og det var det enkleste jeg noen gang har gjort. Motivasjonen var/er en ny veske, og jeg håper på min første Chanel når jeg reiser til Barcelona i september.
3. Jeg har ønsket å bli forretningsadvokat siden jeg gikk på barneskolen, men en dag skiftet jeg bare mening og hoppet heller på psykologistudiet.

Hvilke blogger leser du selv og hvilke leser du ikke?
Jeg følger utrolig mange blogger på bloglovin, både norske, svenske og internasjonale bloggere. Jeg leser alt fra mote, interiør, matblogger og trening - alt som kan drysse litt inspirasjon over dagen min.

Hvorfor skal man lese bloggen din?
Hvis du liker mote, antrekksbilder og innkjøp, samt interiør, trening og reising - da burde du lese bloggen min. Nå har jeg 2 planlagte turer denne høsten, og da kan du bli med både til Barcelona og Maldivene :-)