Denne ukens blogg: Susanne Vedvik

Denne ukens blogg: Susanne Vedvik

Hun er en 24 år gammel jente som akkurat er ferdig med studiene og har startet å jobbe. Hun elsker fotografering, er positiv og innrømmer at hun elsker å skrive lister når hun har ting hun må få gjort. Ukens blogg her på Nouw er Susanne Vedvik. Profile -

For de som ikke har lest bloggen din, hvem er Susanne?
Jeg er ei livsglad Stavangerjente på 24 år som akkurat er ferdig med studie og har begynt i full jobb. Jeg har en stor lidenskap for fotografering, kaffe og kjærlighet - noe som kommer godt frem på bloggen. Jeg har bodd i hovedstaden i fem år og elsker alt ved å bo her.

Hvordan har det seg at du begynte å blogge?
Jeg begynte å blogge da jeg var 14 år, som en liten hobby. Jeg har blogget av og på siden, det er først de fem siste årene jeg har blogget jevnt.

Hva blogger du om?
Jeg skriver stort sett om hverdagen min, jeg fotograferer mye og dette gjenspeiles godt på bloggen.

Hvorfor leser folk akkurat din blogg, tror du?
Forhåpentligvis fordi de liker det jeg skriver og bildene jeg tar, jeg tror gode bilde har mye å si for at en blogg skal være "lett" å lese.

Er det stor forskjell mellom bloggens Susanne og virkeligheten?
Jeg er ikke så veldig personlig på bloggen, så det er mye jeg utelater og dermed er det mer av Susanne i virkeligheten enn på nettet. Likevel er jeg ærlig, men negative innlegg prøver jeg å styre unna og heller fokusere på alt det fine i livet mitt.

Hvordan vil du beskrive bloggen?
Mitt lille kreative fristed med mulighet for å bli inspirert som leser.

Har du noen gang skrevet noe som du har angret på i etterkant?
Nei, egentlig ikke. Noe er jo flaut å se tilbake på fordi jeg var ung - men jeg har ikke angret.

Hva får vi ikke lese om i din blogg?
Provoserende innlegg med "lure-overskrifter", politikk og verdensproblemer.

Hva kjennetegnes en bra blogg av?
Jeg mener en bra blogg bør ha masse gode bilder, god tekst og bilder og tekster som henger sammen. Jeg er også glad i å lese positive blogger, leser jeg blogger som bare har et negativt innhold så blir jeg fort litt nedfor selv. Av positive og glade innlegg blir jeg inspirert, og det liker jeg!

Fortell tre ting som vi ikke visste om deg.
1. Jeg elsker lister! Jeg skriver lister på alt jeg skal gjøre i løpet av en dag, og alt jeg skal huske.
2. Jeg liker å lese tiny-facts og kan bli helt besatt av å lese meg videre om jeg først starter med en liten faktaboks.
3. Jeg leser ganske fort, gi meg en spennende bok og jeg leser den gjerne så fort ut at jeg angrer på at jeg ikke brukte lenger tid - for opplevelsens skyld.

Hvilke blogger leser du selv og hvilke leser du ikke?
Jeg leser gjerne blogger som inneholder god tekster og bilder, det viktigste for meg er nok gode bilder. Jeg leser ikke blogger med dårlige bilder, det blir bare et irritasjonsmoment, haha! Noen av favorittbloggene mine er: http://linafoto.se/, http://nevnarien.se/ og http://nouw.com/charlottetunes

Hvorfor skal man lese bloggen din?
Fordi jeg kan gi en blanding av bilder og tekst, jeg skriver lett om hverdagen min og jeg håper du lar deg inspirere av prosjekter, oppskrifter og pjatt.

Susannes blogg: nouw.com/susannevedvik