Denne ukens blogg: Sofie Holtedahl

Ukens blogg denne uken er Sofie Holtedahl. Profile -

Hei Sofie, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det veldig fint! Virkelig. Det at våren er her gjør noe med meg, og jeg kjenner meg mye mer inspirert enn på lenge. Det å være ukens blogg er veldig gøy, jeg setter stor pris på det!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min legger jeg ut mye foto siden det er en av mine store lidenskaper, i tillegg til en del tanker, meninger, jeg blogger mye om ting som inspirerer meg... for det meste prøver jeg å legge ut ting som representerer meg og som jeg føler forhåpentligvis kan inspirere andre også.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt beste fototips er definitivt å gå etter lyset, siden lys har alt å si på bilder. Bruk naturlig lys, prøv deg frem og finn ut hva som fungerer og ikke!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Det beste jeg vet er å tilbringe lørdagskvelden med en god venninne. Lage god mat sammen, le til vi har vondt i magen og tårer i øynene, se filmer dårlige filmer skrekkfilmer i matchene pysj. Det finnes ingenting finere.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg henter mye inspirasjon fra Eirin Kristiansen, Sofie Sund, Anniken Jørgensen og Cathrine Heienberg's blogg. De er så utrolig flinke og inspirerende alle sammen, og inspirerer meg til å fortsette og jobbe mot drømmene mine :)

Hva er ditt skjulte talent?
Mitt "skjulte" talent er kanskje at jeg synger. Siden det faktisk er min største lidenskap og er noe av det jeg aller helst vil drive med senere har jeg i det siste tvunget meg ut av komfortsonen min og lagt ut et par videoer på nettet, men det er noe som kanskje ikke så veldig mange vet om (enda).

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om ti år... aner jeg virkelig ikke - Jeg liker ikke planlegge sånne ting siden jeg tror at det som at er meningen skal skje, skje. Men hvis jeg kan bestemme fritt, ville jeg om ti år vært artist med kamera rundt halsen og en kaffekopp i hånden.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Nå er jeg på et stadie hvor jeg er midt mellom å gi opp eller gi gass. Bloggen min er noe jeg virkelig, virkelig har lyst å drive med, og jeg håper på å utvikle meg med den slik jeg har gjort til nå. Jeg elsker å dele inspirasjon, tanker og reiser, og håper at bloggen med tiden vil vokse gradvis slik at jeg kanskje senere kan leve av den.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå!
Tre ting jeg ønsker meg nå? Iskaffe, nye, hvite sneakers og at solen fortsetter å smile på himmelen!

Sofies blogg: nouw.com/mellotune