denne ukens blogg: sandra romfo

denne ukens blogg: sandra romfo

Bloggen er hennes største hobby, og hun håper dere finner mye inspirasjon der. Ukens blogg her på Nouw er Sandra Romfo. Profile -

For de som ikke har lest bloggen din, hvem er Sandra?
28 år gammel jente fra Molde, nå bosatt i Oslo. Jobber som digital markedsfører hos weightless.no, mens min største hobby naturligvis er bloggen.

Hvordan har det seg at du begynte å blogge?

Har laget små magasiner og små nettsider så lenge jeg kan huske, men min første blogg ble laget i 2008. Den opprettet jeg i hovedsak fordi jeg ønsket holde venner og familie oppdatert under mitt bachelor-år i Southampton. Etter det bare ballet det på seg!


Hva blogger du om?

Jeg blogger om cirka alt, avhengig av hva som opptar meg for tiden. Du kan for eksempel forvente å finne poster rundt for eksempel hverdag, mote, musikk og eventer.


Hvorfor leser folk akkurat din blogg, tror du?

Vanskelig spørsmål, men forhåpentligvis fordi de liker bloggens stil, innleggene mine og variasjonen i det jeg poster.


Er det stor forskjell mellom bloggens Sandra og virkeligheten?

Å dytte et helt menneske, en hel personlighet, inn på en digital plattform er vanskelig. Bloggen er veldig typisk meg, og viser store deler av hvem jeg er, men samtidig er det naturligvis mange sider man ikke ser. Dere ser ikke hvordan jeg konstant fikler med noe, at jeg biter negler, ler til jeg gråter, er forbannet, river ned sirkusplakater, eller danser hele natten.


Hvordan vil du beskrive bloggen?

Et lite innblikk i mitt liv, mine interesser og tanker. Og forhåpentligvis en inspirasjonskilde for andre kreative sjeler der ute.

Har du noen gang skrevet noe som du har angret på i etterkant?
Jeg har sikkert publisert noen upassende og/eller uintelligente saker på nett i min tid, men ikke noe spesifikt jeg kan komme på nå. Samtidig skal det mye til før jeg virkelig angrer på noe, og mener at det meste går greit så lenge det ikke går utover andre enn en selv.

Hva får vi ikke lese om i din blogg?

Det er lite politikk, penger og krig på bloggen. Skal jeg skrive om noe ”viktig” blir det gjerne enkeltsaker som feminisme og dyrevern, eller om enkeltorganisasjoner jeg synes gjør et godt arbeid.

Hva kjennetegnes en bra blogg av?

Jeg elsker blogger hvor man virkelig blir kjent med personen; hvor man får ta del i personens lille univers, som gjerne også består av en masse inspirerende bilder, filmtips, reisetips og lignende.


Fortell tre ting som vi ikke visste om deg.

1. Har garantert verdens dårligste retningssans

2. Takler ikke partall; har derfor 5 hull i ørene, samtidig som jeg ta en tredje tatovering før jeg blir gal.

3. Klarer ikke sove uten å sjekke e-posten min først

Hvilke blogger leser du selv og hvilke leser du ikke?
Jeg leser mest svenske blogger, og favoritten er Sandra Beijer. Ellers trykker jeg innom venners blogger, samt det som vises på diverse portalers forsider.

Hvorfor skal man lese bloggen din?
Tja, si det. Forhåpentligvis fordi man liker bloggens innhold… Og kanskje fordi det er et ypperlig tidsfordriv mens man venter på bussen, kjeder seg på jobb, ser en dårlig film eller ikke får sove.

Sandras blogg: nouw.com/musingsofdee