Denne ukens blogg: Melina

Denne ukens blogg: Melina

Ukens blogg denne uken er Melina Pambou Sundfør. Profile -

Hei Melina, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Heisann! Jeg har det veldig bra om dagen, masse spennende og kjekt som skjer, så jeg føler meg veldig motivert og glad. Å bli valgt som ukens blogg syns jeg er ufattelig gøy, jeg sitter veldig pris på at folk er begynt å ligge merke til hva jeg driver med. Jeg startet å blogge når jeg flyttet til London og har som mål å inspirere og tipse gjennom bloggen, og dette gir definitivt meg og min blogg en stor mulighet til å bli oppdaget.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min er innholdet litt variert, men jeg liker å ha hovedfokus på mote og livet i London. Jeg liker å vise antrekksbilder, slik at jeg kanskje kan inspirere noen der ute. Jeg liker også å nyte de gode sidene av livet, så jeg kommer med en del anbefalinger av ulike spisesteder, kaféer og utesteder som finnes i London. I tillegg så kan dere lese om studiet mitt og litt dypere innlegg om mine tanker og meninger dukker også opp innimellom.

Hva er ditt beste motetips?
Min beste motetips er å finne ut hva du selv trives i. Ikke gå etter mengden eller gjør alt motemagasinene skriver, bli gjerne inspirert, men gå din egen vei. Og kanskje viktigst av alt, ikke bry deg om hva andre mener, kjør din egen stil. Invester i ett par sko, en jakke eller veske av god kvalitet som kan løfte antrekket, og kombiner det med stilrene klær som ikke vil ruinere lommeboken din.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Det er ingen hemmelighet at jeg er en partygirl at heart, jeg elsker å kle med pent og nyte en kveld på byen med gode venner. Så sjansen for at du finner meg på en av Londons mange nattklubber en lørdagskveld er relativ stor. Jeg liker at det er mye som skjer hele tiden, men jeg lyger hvis jeg sier at jeg ikke sitter pris på en rolig lørdagskveld med en god film i blant også.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg trykker meg inn på ganske mange blogger i løpet av en dag, mest for å få inspirasjon til reise eller mote. Mine faste favoritter er nok kanskje den svenske motebloggeren Kenza, stilfulle Angelica Blick og smilende Lene Orvik. Kvaliteten på bildene er alltid perfekt, stilen er på topp og humøret deres smitter over på meg.

Hva er ditt skjulte talent?
Hmm, vanskelig spørsmål. Jeg liker å tro at jeg er en åpen bok med alle mine talenter ute i det fri. Likevel så har jeg alltid tenkt at jeg hadde passet godt som skuespiller, så jeg innbiller meg at det gjemmer seg en liten moviestar inni meg, selv om jeg tror at dette talentet bør forbli skjult. Jeg tror også jeg hadde passet godt som detektiv, det er ikke mye jeg ikke klarer å finne ut av.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Jeg har alltid drømt om å bli journalist og denne drømmen holder jeg på å oppfylle nå. Så om 10 år bor jeg forhåpentligvis fortsatt i London eller i New York, med en jobb innenfor et motemagasin. Jeg er veldig spent på hvor jeg en dag ender opp, journalist er et yrke som gjør at jeg har veldig mange muligheter, så kanskje jeg ender opp med å jobbe med noe helt annet enn mote. Jeg vet i hvert fall at jeg er en mer typisk karrierekvinne enn familieperson, jeg kan ikke se for meg hus og hage, et A4 liv er ikke noe for meg.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Fremgangsoppskriften for meg og min blogg må nok være variasjon, kvalitet framfor kvantitet og en positiv holdning, samtidig som at ting er ærlig og sant. Livet er ikke alltid en dans på roser og det er definitivt noe jeg ikke prøver å ligge skjul på. Jeg er ikke en rosablogger, heller en blogger med 100% ærlighet og humor.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå!
Denne listen er ikke akkurat liten, så her må jeg velge nøye. Jeg ønsker med definitivt en ny tatovering, jeg må bare spare litt til dessverre. Et annet litt overfladisk ønske må være en ny skinnjakke enten fra Acne eller All Saints, men jeg tror det forblir et ønske en god stund til. Ellers så ønsker jeg meg faktisk et godt og norsk måltid laget av min kjær mor, det er rart hva man savner når en plutselig ikke bor hjemme lengre.

Melinas blogg: nouw.com/melinapambou