Denne ukens blogg: Mathilde Walberg

Hun skriver en personlig blogg, leser mest skjønnhetsblogger og forteller at hun er vegetarianer. Ukens blogg her på Nouw er Mathilde Walberg. Profile -

For de som ikke har lest bloggen din, hvem er Mathilde?
Mathilde er en veldig blid og positiv jente, med mange tanker om alt, ingen ting og livet generelt. Hun elsker å være sosial, og bryr seg om alle rundt seg. Med en stor passion for sminke, skjønnhet og mote - er hun er stor dagdrømmer, som egentlig ikke vet helt hva hun vil, enda.

Hvordan har det seg at du begynte å blogge?
Trend så klart! I 2009 var blogging helt nytt, og jeg som alle andre måtte selvfølgelig prøve det ut! Etterhvert fant jeg ut hvor deilig det kunne være å skrive ned alle tankene mine, og det ble en stor hobby. Den dag i dag er bloggen veldig viktig for meg, og bærer med seg noen av de viktigeste hendelsene i livet mitt så langt.

Hva blogger du om?
I starten var det alt. Og da mener jeg ALT. Til og med ting jeg ikke brydde meg om. Med tiden har bloggen blitt mer og mer meg, og hovedkategoriene det går i er hverdag, tanker, sorg og skjønnhet. Altså livet mitt.

Hvorfor leser folk akkurat din blogg, tror du?
Kanskje fordi jeg ikke er redd for å vise hvordan hverdagen for en vanlig jente kan være. Bloggen min er veldig personlig, og jeg tror flere kan kjenne seg igjen i mye av det jeg skriver. Det er ikke bare en dans på roser, men rett og slett tankene mine svart på hvitt.

Er det stor forskjell mellom bloggens Mathilde og virkeligheten?
Egentlig ikke :-)

Hvordan vil du beskrive bloggen?
Personlig. Det er faktisk den beste beskrivelsen jeg kan komme med!

Har du noen gang skrevet noe som du har angret på i etterkant?
Ja, men ikke på noen annen måte enn at jeg blir litt flau den dag i dag. Når det er sagt så var det en fase av livet mitt den gang, og det var den jeg var da. Det er morsomt å bla gjennom arkivet å se hvordan ting har endret seg de siste seks årene! Så når alt kommer til alt, nei jeg angrer faktisk ikke på noe jeg har postet på bloggen.

Hva får vi ikke lese om i din blogg?
Hmmm, ja si det. Bloggen min består av tankene mine, og de endrer seg fra dag til dag. Egentlig har jeg ikke noe særlig filter - og det jeg føler for å poste poster jeg. For å si det på en annen måte - på bloggen min får dere ikke lese om noe som ikke er meg.

Hva kjennetegnes en bra blogg av?
Jeg vil ikke si det er noen fasit på det. Det er nettopp det jeg liker med blogg - man kan bruke det til (nesten) hva man vil. Så lenge det er ekte, er jeg leser.

Fortell tre ting som vi ikke visste om deg.
1. Jeg er vegetarianer.
2. Jeg har en ekstrem stygg hånskrift... :(
3. Min all-time favorittsang er Believe med Cher <3

Hvilke blogger leser du selv og hvilke leser du ikke?
Det jeg helst leser er skjønnhetsblogger og personlige hverdagsblogger. Men som jeg sa - er teksten ekte, altså skrevet lidenskaplig er jeg leser.

Hvorfor skal man lese bloggen din?
Hmmm. Fordi jeg kan vise at man selv bestemmer hvordan dagene skal gå, selvom livet er helt jævlig. Et av mine favorittsitater er, "Du velger din egen lykke" - og jeg tror det kommer godt frem i bloggen min. Borsett fra det deler jeg jo mye som inspirerer meg, og inspirasjon kan man jo aldri få nok av!

Mathildes blogg: nouw.com/mathildewh