Denne ukens blogg: Marta Johansen

Denne ukens blogg: Marta Johansen

Ukens blogg denne uken er Marta Alise Johansen. Profile -

Hei Marta, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Det går opp og ned, men akkurat nå har jeg det kjempe bra! Jeg er ny på nouw, så det passer kjempe godt å bli ukens blogg! En fin motivasjon er det også! Tusen takk!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Bloggen min er veldig personlig på godt og vondt. Jeg blogger om situasjonen vår, kjærligheten vi har til hverandre, våre prosjekter, matoppskrifter, DIY, interiør, outfits og ferie. En god mix med personlig preg.

Hva er ditt beste motetips?
Miks gammel og nytt og ikke bry deg alt for mye om trender. Gå med akkurat det du vil og hva du føler deg komfortabel med. Selv har jeg en veldig klassisk stil til vanlig, men her på bloggen liker jeg å vise noe annet enn hvite skjorter og jeans.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Enten er jeg på reisefot med kjæresten min eller så spiser vi middag hjemme hos svigerforeldrene mine. Det er en typisk lørdag for oss.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg får inspirasjon fra bloggere som er ærlig, bloggere som viser noe litt annet og bloggere som gir faen i janteloven :-)

Hva er ditt skjulte talent?
Talent og talent... Men å lage mat av det vi har i kjøleskapet uten noe oppskrift er jeg flink til. På denne måten har jeg oppdaget nye matretter som jeg kan si er mine og de deler jeg selvfølgelig på bloggen.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år er kjæresten min sonet ferdig, vi bor i utlandet med to barn og driver ett resort :-) Store drømmer, men jeg er sikker på at vi når langt om vi holder sammen!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Å være ærlig, personlig, dele livet akkurat slik det er og være meg selv 100%. Jeg er også opptatt av fine bilder og at leserene mine skal bli inspirert og bli kjent med meg.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå!
Jeg har mye av det jeg har ønsket meg hele livet. Men om jeg skal velge tre ting; Sommer, en ferie til andre siden av jorden med kjæresten min og solbrun hud - da er jeg på mitt fineste, nemlig :-) Haha...

Martas blogg: nouw.com/martaalise