Denne ukens blogg: Leonora Myhre

Ukens blogg denne uken er Leonora Myhre Føleide. Profile -

Hei Leonora, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Jeg har det strålende om dagen. Det er så kjekt å endelig være skikkelig i gang med bloggingen. Jeg føler at jeg utvikler meg dag for dag, og lærer hele tiden noe nytt. At jeg nå er ukens blogg er supergøy. Det gjør meg motivert til å stå på videre. Jeg har så mye jeg har lyst til å dele.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Min blogg vil handle om de tingene som interesserer meg, enkelt og greit. Kort fortalt vil det dreie seg om mote, interiør, design og natur. Siden jeg er ganske estetisk anlagt finner jeg glede og skjønnhet i alle slags situasjoner og detaljer. Det har jeg lyst til å dele. Samtidig er jeg opptatt av å ikke begrense meg for mye. Jeg følger ingen slavisk mal, men er opptatt av at bloggen utvikler seg sammen med meg. Det vil alltid være et fristed og en slags virkelighetsflukt, det er viktig for meg.

Hva er ditt beste motetips?
Kan man bare velge ett? Da må nok mitt beste tips være: tørr å skill deg ut! Gi litt F i hva andre tenker og tror. Lek og ha det gøy, mote skal ikke tas alt for alvorlig. Likevel mener jeg at det er irrelevant hva man har på seg, sålenge selvsikkerheten og smilet er på plass. Det er det viktigeste.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Altså, hvis jeg kunne velge hadde jeg helst vært på New Yorks hotteste utested, eller på en strand i karibien. Men siden jeg bor i Norge og vi er i januar måned så går det mye i arbied med bloggen, kreative påfunn med venner og te-drikking foran peisen. Det er koselig det også, da!

Hvilke andre blogger får du inspirasjon fra?
Nå om dagen har jeg vært mest opptatt med min egen nettside, så jeg leser ikke så mange blogger. Men jeg liker veldig godt stilen til Helena Bordon bak bloggen www.Helenabordon.com. Ellers oppdaterer jeg meg en del på de nyeste artiklene på vogue.com og costume.no.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg har i mange år drevet med dans. Men de to siste årene har dansen blitt litt forbigått av andre interesser. Ellers er jeg veldig god på å ”digge” med hodet som en spurv. Det høres kanskje ikke ut som et talent, men du må bare se det. Kanskje det kan bli en videoblogg? Eller kanskje ikke.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Oida. Om 10 år er jeg faktisk 30 år! Så innen den tid håper jeg å ha nådd karrieremålene mine, og generelt være like leken og livsglad som jeg er nå. Aller helst vil jeg leve ett liv som en nomade rundt om i verden.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Bloggen min skal være et sted der jeg kan uttrykke min kreativitet og skaperglede. Jeg har et ønske om å inspirere men også å bli inspirert av andre. Jeg prøver og feiler, men har mange spennende ideer som jeg har lyst til å dele med andre. Håper folk vil følge med og dele denne reisen sammen med meg. Det blir gøy, jeg lover!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå!
Akkurat nå ønsker jeg meg sol og varme. Jeg kunne nok nevnt i fleng av materialistiske ubetydeligheter, som gir kortvarig men intens glede. Men jeg har alt jeg trenger og mer til.

Leonoras blogg: nouw.com/leonoramyhre