Denne ukens blogg: Kristine Dybdahl

Denne ukens blogg: Kristine Dybdahl

Ukens blogg denne uken er Kristine Dybdahl. Profile -

Hei Kristine, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Tusen takk! Jeg har det veldig bra om dagen og nyter friåret mitt på det fulleste. Da jeg fikk beskjeden om at jeg har ukens blogg ble jeg utrolig glad, men også overrasket. Jeg får bare mere og mere motivasjon til å blogge for hver dag som går. Og nå har jeg jo faktisk fått noe igjen for arbeidet jeg setter i bloggen - jeg er så takknemlig!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
USA-turen som snart står for dør kommer dere til å få lese mye om etterhvert, og det var jo også derfor jeg startet å blogge. Ellers blogger jeg om hverdagslige ting, mat og oppskrifter, mote og skjønnhet, tips og litt mer personlige innlegg med mine tanker og meninger.

Hva er ditt beste motetips?
Mitt beste motetips må være å kle deg i det du føler deg komfortabel i. Ikke kle på deg noe bare fordi du føler du må det - kle deg i noe fordi du liker det, og føler deg vel. Dette er noe jeg har lært meg til å bli bedre til, nesten litt for god - med tanke på at jeg nesten alltid går med skjorter. Men det funker for meg, og det er det viktigeste!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Hva jeg gjør en lørdags kveld er veldig forskjellig fra uke til uke, og avhenger litt om jeg har jobbet samme dag eller ikke. En lørdagskveld kan være pizzakveld med familien, jentekveld, hyttetur, ut å spise eller dra ut på byen med vennegjengen.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg leser veldig mange forskjellige blogger om dagen, reiseblogger, treningsblogger, matblogger og moteblogger, men den bloggen jeg får mest inspirasjon av er www.eirinkristiansen.no, ei skikkelig inspirerende jente med bra tekst, bilder og humør!

Hva er ditt skjulte talent?
Nå har jeg sittet her alt for lenge (nesten 30 min) og tenkt på denne. Jeg har til og med sendt melding til bestevenninnen for å høre - haha. Eneste jeg kan komme på, som ikke så mange vet om er at jeg faktisk er ganske flink til å svømme, noe jeg lærte meg allerede som 3-åring. Jeg vant en svømmekonkurranse da jeg var på treningsleir med idrettsklassen, og slo over 20 stykker, både gutter og jenter - da kan dere tenke dere de ble lange i maska. Annet enn det må jeg vel si at jeg ikke har funnet mitt skjulte talent enda...

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Da befinner jeg meg forhåpentligvis et sted hvor jeg er lykkelig, med nybygd hus, drømmemann og et par små løpende rundt på en stor og grønn plen. Jeg håper også jeg har fått meg en jobb som jeg virkelig trives i. Er det lov å si at jeg gleder meg litt til å bli eldre?

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg prøver å ha så bra bilder som mulig, kombinert med god og interessant tekst. Det at innleggene har "en mening bak seg" er viktig for meg, derfor setter jeg mye tid av til bloggen, og bruker til tider alt for lang tid på et enkelt innlegg!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå!
Puter Missoni (helst i blanding av sølv og gull), ferietur tilbake til Dubai (forelsket meg helt i byen for noen år tilbake) og den sorte, klassiske vesken fra Chanel. Chanel vesken har stått på ønskelisten til både mamma og meg i flere år, og en vakker dag skal jeg unne meg en slik veske.

Kristines blogg: nouw.com/kristinedybdahl