Denne ukens blogg: Jenny Eide

Ukens blogg denne uken er Jenny Eide. Profile -

Hei Jenny, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Heihei! Jeg ble kjempeglad når jeg fikk være ukens blogg, spesielt kjekt er det i og med at jeg så nylig har startet og er fylt med inspirasjon!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min får dere et innblikk i hverdagen min på godt og ondt. Jeg deler alt i fra outfit's til typiske jenteproblemer. Jeg deler rett og slett bare det som treffer meg inn av motetips, ideer, tanker og råd. Det er viktig for meg å være ærlig og autentisk slik jeg kan vise hvem jeg virkelig er.

Hva er ditt beste motetips?
Lek med antrekkene dine og prøv ut nye ting! Men tenker du så mye som en gang at det er i overkant, ja da er det som regel for mye.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Det viktigste for lørdagskvelden er at den tilbringes i godt selskap, uansett om det foregår på sofaen eller på dansegulvet. Jeg er også unødvendig glad i snop og junkfood.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
www.thefine.dk - http://jannideler.com - http://angelicablick.se

Hva er ditt skjulte talent?
Haha, den funderte jeg lenge på men jeg må være så ærlig å melde meg totalt talentløst.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år lever jeg livet - jeg har funnet min store kjærlighet, drømmejobben og kanskje blitt mor? Uansett, mitt største håp er å leve et lykkelig liv med mye tid jeg kan tilbringe med min kjære familie :)

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg prøver å oppdatere flere ganger hver dag, ta gode bilder og etterhvert komme med endel videoblogger. Jeg vil være meg selv, og tror at leserne mine er ganske lik meg slik at jeg får frihet til å dele absolutt alt som slår meg. Tenker også å fokusere på det jeg syntes er interessant å lese på andres blogger.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå!
Jeg ønsker meg Balenciaga Ceinture Ankle Boots og givenchy Antigona shopping tote med Rottweiler print.. Utenom det hadde jeg ikke takket nei til et par freshe Louboutin sneakers!

Jennys blogg: nouw.com/jeylo