Denne ukens blogg: Ingrid Bjugan

Denne ukens blogg: Ingrid Bjugan

Ukens blogg denne uken er Ingrid Bjugan. Profile -

Hei Ingrid, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Ting går strålende om dagen! Jeg begynner straks i ny jobb og bloggen går bedre enn aldri før. Veldig stas å være ukens blogg- gøy når den harde jobbingen pays off!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min får man lest om hverdagen min, mote og skjønnhet. Jeg jobber som frisør og syns derfor det er utrolig morsomt å dele tips og triks som jeg selv bruker. I tillegg til hår interesserer jeg meg veldig for sminke.

Hva er ditt beste motetips?
Selv føler jeg meg alltid best når jeg kler meg komfortabelt. Casual is chic! Kle deg enkelt og miks heller inn kule elementer som vesker, smykker og sko!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Lørdagskvelden min tilbringer jeg aller helst med kjæresten og/eller gode venner. Jeg tar meg gjerne en fest, men jeg foretrekker kvelder med god mat, TV og brettspill! Da koser jeg meg :-)

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Alle bloggerne på Nouw.com. Makan til en flink gjeng! Klarer ikke å velge bare noen få her altså...

Hva er ditt skjulte talent?
Haha, vet ikke om det kan kalles et skjult talent- men jeg har tidligere satset langrenn! Formen er nok ikke den samme lengre, men teknikken sitter fortsatt.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Åh, dette synes jeg er et vanskelig spørsmål. Jeg liker å ta dagene litt som de kommer, og har ikke en langsiktig plan. Jeg vet hvertfall at jeg fremdeles jobber som frisør (så fremt kroppen tåler det) og lever i et hus med kjæresten og kattene mine. Hvor i verden dette blir gjenstår det bare å se! :-)

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
God bildekvalitet er utrolig viktig for meg. Jeg planlegger alle blogginnleggene nøye, og for meg er det alltid kvalitet foran kvantitet!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå!
Akkurat nå ønsker jeg meg nytt kamera (Sony DSC-RX100 II), Pimms Bag By Malene Birger og førerkortet, haha!

Ingrids blogg: nouw.com/ingridbjugan