Denne ukens blogg: Ida Ørsal Angvik

Denne ukens blogg: Ida Ørsal Angvik

Ukens blogg denne uken er Ida Ørsal Angvik. Profile -

Hei Ida, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det utrolig bra og akkurat nå koser jeg meg i Paris sammen med mamma. Å være ukens blogg setter jeg utrolig stor pris på. Jeg, som sikkert mange andre bloggere, synes det er stas med respons på jobben man legger ned så dette blir en spennende uke for meg.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Antrekk, mat og meninger er det innleggene mine dreier seg mest om. Jeg er også veldig glad i å ta bilder og fokuserer mest på det. For de som interesserer seg for herremote er det også en ukentlig spalte laget av Andreas.

Hva er ditt beste motetips?
Gå ut av komfortsonen. Ikke vær redd for å skille deg ut og lek deg med ulike stoff, snitt og farger. Basic plagg er en viktig del av garderoben, men et tips fra meg er å gå for det lille ekstra. For eksempel en hvit skjorte med flare-ermer eller en bukse med kule cuts. For meg ligger alt i de små detaljene og en basic er ikke bare en basic i mine øyner.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
På lørdagskvelder setter jeg vin og god mat med venninner veldig høyt, det er noe av det kjekkeste jeg vet. En rolig lørdagskveld i kjærestens armkrok er heller ikke feil.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Her trenger jeg bare nevne en blogger, og det er Leonie Hanne som blogger på ohhcouture.com. Hun gir meg alt jeg trenger av inspirasjon når det kommer til å ta bilder, samt tips til antrekk.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg liker å lage mat og det er noe jeg føler jeg mestrer. Ettersom jeg får mye skryt fra familie og venner kan jeg kanskje si at det er mitt skjulte talent? En liten hobbykokk.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om ti år har jeg vært redaktør for et stort internasjonalt motemagasin, jeg har designet flere kleskolleksjoner og lagt fem år i New York bak meg. Jeg er i startfasen med å åpne egen klesbutikk med et unikt konsept og skal bruke de neste årene på å drive den. Kanskje litt vel ambisiøst, men drømmer og mål er viktig for meg og på den måten blir jeg enda mer motivert til å gjøre det bra på skolen.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Hver søndag setter jeg opp en liste over hva jeg vil blogge om den kommende uken. Listen gir meg en god struktur og jeg får tid til mye annet ved siden av bloggen også. Gode bilder er stikkordet og kvalitet foran kvantitet.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå!
Siden jeg i skrivende stund sitter på hotellrommet mitt i Paris og skal snart ut dørene hadde det vært deilig med makroner fra Laduree, et gavekort på en av de mange flotte butikkene i Paris, eller kanskje alle? Og til slutt, en trygg reise hjem igjen.

Idas blogg: nouw.com/idaangvik