Denne ukens blogg: Henriette Jørgensen

Denne ukens blogg: Henriette Jørgensen

Hun er ei jente på snart 20 år som elsker mote og reise. Hun foretrekker kosekvelder fremfor festing. Denne ukens blogg er Henriette Jørgensen! Profile -

For de som ikke har lest bloggen din, hvem er Henriette?
Jeg er ei jente på snart 20 år som studerer rettsvitenskap i Oslo, hvor jeg bor sammen med kjæresten min, Jens. Jeg elsker mote og reise, og det er som regel det jeg velger å bruke penger på, noe som gjenspeiles i bloggen. Jeg er ei relativt stille og rolig jente, som heller tilbringer lørdagskvelden i sofaen med en god film, enn på byen. Til mine venners store fortvilelse ;-)

Hvordan har det seg at du begynte å blogge?
Jeg begynte så tidlig som 2008, og da var det egentlig for å ha et sted å skrive om alt mulig i løpet av en dag. Etter hvert har bloggen blitt mindre personlig, og mer rettet mot mote, livsstil og reise, men til gjengjeld føler jeg selv kvaliteten har økt. Kvalitet foran kvantitet, right? Jeg blogger forsåvidt fortsatt for å ha et sted å uttrykke meg, men som sagt, mer rettet mot noen spesielle ting.

Hva blogger du om?
Nå har jeg vel nevnt det et par ganger, men det blir for det meste mote, livsstil og reise. Jeg prøver å få til fem outfitposter i uken, som også er det det virker som folk liker aller best :-) Litt personlig blir det innimellom, men det er ikke det bloggen min hovedsakelig handler om.

Hvorfor leser folk akkurat din blogg, tror du?
Hmm, det er vanskelig å svare på, ha ha! Jeg vil tro det er fordi jeg ikke kun blogger om mote og klær, men fordi det er en liten god blanding. Jeg gjør også mitt aller beste for å oppdatere to ganger om dagen, noe jeg selv liker i en blogg. En blogg kan være superbra, men hvis den kun oppdateres én gang i uken, mister du meg som leser.

Er det stor forskjell mellom bloggens Henriette og virkeligheten?
Nei, det vil jeg ikke si. Det er jo selvfølgelig "more to it" i virkeligheten enn det som fremkommer på bloggen, men jeg prøver å fremstille meg selv slik jeg føler jeg er i virkeligheten :-) Jeg prøver å holde negativitet unna bloggen - det er det jo ingen som vil lese om - så det er vel den største forskjellen. Jeg har en liten tendens til å være litt vel pessimistisk i virkeligheten.. En uvane, absolutt!

Hvordan vil du beskrive bloggen?
Enkel, kort og lettlest. Jeg prøver å holde innleggene litt kortere, selv om det til tider kan bli mye jatt, og heller ha flere bilder. Det er det jeg selv liker i en blogg i hvert fall.

Har du noen gang skrevet noe som du har angret på i etterkant?
Nei. Jeg tenker meg alltid om tre ganger ekstra før jeg poster noe, nettopp for å unngå slikt. Mulig jeg skrev noe tilbake i 2008 som jeg ville angret på nå om jeg kom over det, men ingenting jeg husker ;-)

Hva får vi ikke lese om i din blogg?
Dere får ikke lese om mine politiske meninger, negativitet eller store samfunnsproblemer som plager meg. Jeg prøver også å holde skolen utenom bloggen, selv om det interesserer meg veldig.

Hva kjennetegnes en bra blogg av?
Høy kvalitet på bilder, jevnlige oppdateringer og rettskriving. Det aller verste jeg vet om er skrivefeil. Jeg blir gal. Og da spesielt særskrivingsfeil. Altså, skinn jakke, skinn skjørt, kjempe bra? Ha ha, jeg drar meg i håret.

Fortell tre ting som vi ikke visste om deg.
1. Jeg har hatt tinnitus siden 2011. Jeg plages ikke så veldig av det nå lenger, men i starten var det grusomt. Jeg er derfor helt nazi på ørepropper på konserter o.l. ;-)
2. Jeg var på russebuss, og var til tider utrooolig engasjert, ha ha. Det til tross for at jeg ikke er noen partyløve i det hele tatt.
3. Jeg var utvekslingsstudent i Wisconsin i 2012/2013 og fikk den beste vertsfamilien og vennene jeg kunne tenke meg. Vi snakker fortsatt sammen nesten hver dag, og jeg prøver å få til minst en tur i året.

Hvilke blogger leser du selv og hvilke leser du ikke?
Jeg leser for det meste Annette Haga (nettenestea.com) og Caroline Berg Eriksen. To veldig forskjellige blogger, men jeg liker begge veldig godt. Ellers elsker jeg bloggen til Vanessa Rudjord - den er så annerledes, og hun skriver fantastisk bra. Bloggen til søsteren til Jens, Kaja Marie, er jeg også innom daglig. Hun tar fantastiske outfitbilder, absolutt noe å lære der ;-) Jeg leser ikke typiske "rosablogger" som kun handler om festing, sminke og hår, det blir altfor ensidig for meg.

Hvorfor skal man lese bloggen din?
Hvis du liker mote, reise og livsstil, samt jevnlige oppdateringer, bør du lese bloggen min. Du vil finne alt fra ønskelister til bokanbefalinger til outfitbilder til reisebilder langs kysten av California.

Heneriettes blogg: nouw.com/henr1ette