Denne ukens blogg: Heidi Hovland

Denne ukens blogg: Heidi Hovland

Hun studerer fotografi, elsker å skrive og er veldig åpen på bloggen sin. Ukens blogg er Heidi Nathalie Hovland. Profile -

For de som ikke har lest bloggen din, hvem er Heidi?
Heidi er en 20 år gammel jente som er født og oppvokst i Oslo. Hun studerer fotografi ved Bilder Nordic School of photography, og hun elsker å skrive. På fritiden er hun sosial med venner, samtidig som hun er opptatt av trening og et sunt kosthold.

Hvordan har det seg at du begynte å blogge?
Det begynte i det små med piczo-sider og nå sitter jeg her. Jeg har alltid likt å leke rundt med design, og i senere tid begynte jeg å ta bilder. Blogging er en perfekt måte å vise frem egne bilder på, skrive om sin egen hverdag eller bare dele inspirasjon for seg selv og andre.

Hva blogger du om?
Jeg blogger hovedsakelig om hverdagen min, men er også glad i å tenke litt utenfor boksen. Jeg bruker ikke bare bloggen som en dagbok for hva jeg gjør, men også for hva jeg føler og mener. I tillegg til dette skriver jeg tekster, dokumenterer reiser og deler tips om alt mulig rart.

Hvorfor leser folk akkurat din blogg, tror du?
Jeg håper folk er innom for å hente inspirasjon, liker det jeg skriver og forhåpentligvis syns at bildene jeg tar er fine.

Er det stor forskjell mellom bloggens Heidi og virkeligheten?
Nei. Jeg er veldig åpen på bloggen min og prøver å være mest mulig ekte.

Hvordan vil du beskrive bloggen?
Jeg tør å påstå at bloggen min inneholder litt av alt i tillegg til at den ikke er overfladisk.

Har du noen gang skrevet noe som du har angret på i etterkant?
Hmm... Jeg velger å svare ja på dette spørsmålet, selv om jeg skulle ønske at svaret er nei. Jeg har alltid vært åpen og ærlig om ting jeg føler, og har hatt en tendens til å fortelle litt for mye noen ganger. Det er kanskje ikke alt som burde bli lagt ut på internett.

Hva får vi ikke lese om i din blogg?
Jeg har aldri skrevet et innlegg om samfunnsdebatter eller verdensproblemer, og det kommer jeg nok heller aldri til å gjøre. Det er heller ikke mange moteinspirerte innlegg, men av og til dukker det opp et.

Hva kjennetegnes en bra blogg av?
Store bilder i god oppløsning, god tekst og en dose humor. Jeg er veldig opptatt av at innholdet skal være interessant, humoristisk og personlig.

Fortell tre ting som vi ikke visste om deg.
1. Jeg elsker regn! Det er ingenting som er bedre enn å lytte til regn som hamrer på ruten en sen kveld når man skal sove.
2. Jeg skriver bok.
3. Jeg hater slanger.

Hvilke blogger leser du selv og hvilke leser du ikke?
Jeg er veldig glad i blogger som er åpne og ærlige! Jeg har aldri vært en stor fan av disse fasadebloggerne med "det perfekte liv". Jeg syns det er viktig at man viser en ærlig side av seg selv, og jeg tror ingen kan leve et liv som er helt perfekt.

Hvorfor skal man lese bloggen din?
Hvis du vil lese en blogg som inneholder litt av alt syns jeg du skal ta deg en titt innom. Kanskje liker du å se på bilder fra reiser? Eller bedre; filmer? Sliter du med å stå opp om morgenen? I ett av mine siste innlegg har jeg skrevet 6 tips til hvordan man kan våkne lettere og få en finere morgen.