Denne ukens blogg: Frida Solheim

Denne ukens blogg: Frida Solheim

Hun bor i London, oppdaterer daglig og en av hennes skjulte talenter er å kunne motivere andre. Ukens blogg på Nouw er Frida Solheim. Profile -

Hei Frida, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Jeg har det veldig bra for tiden, takk som spør! Det føles veldig stas å være ukens blogg, det er alltid morsomt at andre liker det jeg gjør.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Akkurat nå bor jeg i London, så jeg kommer til å dele forskjellige ting jeg gjør og opplever her. Det som er spennende med London er at det alltid finnes nye ting å gjøre hver dag! Ellers poster jeg for det meste antrekk og bilder av meg selv.

Hva er ditt beste motetips?
Kle deg i noe du trives i og som føles behagelig. Hvis du føler deg ukomfortabel kommer det til å synes, og det ser ikke bra ut. Mitt beste motetips er selvtillit!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Det kommer litt ann på humøret. Noen ganger liker jeg å dra ut på byen, noe som er mye morsommere her enn i Norge, mens noen ganger drar jeg heller på Kino eller tar en rolig kveld hjemme. Jeg føler at jeg har funnet en bra balanse der. Forrige helg var jeg på en club som heter Bonbonniere sammen med noen venninner, og da dukket selveste Leonardo DiCaprio opp!

Vilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Ahh, det er så utrolig mange andre blogger jeg leser og får inspirasjon fra hver dag. Mine topp tre må nok bli Kenza, Ebba Zingmark og Annijor. Jeg digger stilen deres og jeg ser virkelig opp til dem og alt de har klart å oppnå.

Hva er ditt skjulte talent?
Det er et vanskelig spørsmål å skulle svare på, haha! Jeg føler at jeg er flink til å motivere andre, om man kan kalle det et talent?

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Jeg har virkelig ingen anelse, det eneste er sikkert på er at jeg skal ha en hund, haha! Jeg håper at jeg har mitt eget hus, kjæreste (kanskje mann?) og at jeg elsker det jeg driver med. Noe jeg virkelig ser frem til er å innrede mitt eget hus eller min egen leilighet, det har jeg gledet meg til siden jeg var liten.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg skriver bare om ting jeg liker, men jeg har også en rød tråd gjennom innleggene mine. Jeg poster bare ting jeg er fornøyd med og som jeg føler passer inn på bloggen. Poenget er vel at jeg blogger fordi jeg synes det er gøy, og det er bare et pluss at andre liker det jeg gjør og at de synes det er spennende å følge med på hva som skjer i livet mitt.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå!
De tre første tingene som dukker opp i hodet mitt er Olympus Pen E-PL7, nye 2XU tight i gull og skinnbukser som faktisk passer!

Fridas blogg: nouw.com/fridasolheim